Haku ylioppilaskunnan ja HYY Yhtymän talouspaikoille

15.02.2017

Ylioppilaskunnan hallitus hakee ylioppilaskunnan taloudesta kiinnostuneita ja siihen perehtyneitä aktiivisia opiskelijoita HYY Yhtymän sekä Ylioppilaslehden Kustannus Oy:n hallitukseen. Valinnat tehdään edustajistoryhmien suosittelemien henkilöiden joukosta. Edustajistoryhmät voivat suositella haluamaansa määrää henkilöitä. Keskeisiä kriteereitä valinnoissa ovat henkilön motivaatio, kokemus ja kyky ymmärtää laajoja kokonaisuuksia sekä haettavan tehtävän kannalta keskeisistä aihealueista. Valituilta edellytetään korkeaa motivaatiota ja sitoutumista hallitustyöskentelyyn koko toimikauden ajaksi. HYY Yhtymän hallintokielenä on suomi ja hakijoiden oletetaan osaavan työskennellä suomeksi. Talouspaikoille valituille järjestetään koulutusta 6.4.-7.4., johon valittavien edellytetään osallistuvan. Hallitusten toimikausi on 1.4.2017 – 31.3.2018.

Lue lisää täältä.