Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) etsii joukkoonsa toimistosihteeriä kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

31.05.2017

Nautitko siitä, että asiat ovat loogisia ja järjestyksessä? Hienoa, koska se on meillekin tärkeää. Ovatko Excel ja sähköiset työkalut hyviä ystäviäsi? Mahtavaa, sillä pääset käyttämään niitä. Oletko se tyyppi, joka pystyy lennosta vaihtamaan tehtävää kokousjärjestelyistä asiakaspalveluun? Huikeaa, sillä toimenkuva on hyvin monipuolinen.

Etsimme joukkoomme toimistosihteeriä ja haluamme juuri sinut, mikäli olet tarkka yksityiskohdista ja hallitset samalla laajoja kokonaisuuksia. Toivomme myös, että olet rohkea ja uskallat tarttua uusiin asioihin sekä kääriä hihat tilanteen vaatiessa. Toimistosihteerin ydintehtävä on vastata ylioppilaskunnan eri toimielimien kokousasiakirjoista ja tehdä asiakirjoihin liittyviä toimeksiantoja. Lisäksi avustat ylioppilaskunnan johtoa hallinnossa ja järjestelyissä.

Pyrimme täyttämään paikan mahdollisimman pian, mutta opintovapaan sijaisuus alkaa viimeistään 1.8.2017 ja kestää 15.8.2019 saakka.

Me olemme:
Ylioppilaskunta, joka palvelee noin 27 000 Helsingin yliopiston opiskelijaa
Tehokas, aktiivinen ja innostava työyhteisö, johon kuuluu noin 14 vakituista työntekijää ja 12 hallituksen jäsentä, jotka ovat opiskelijoita.

Sinulta odotamme:

Erinomaista suomen kielen taitoa, hyvä kielitaito englanniksi ja ruotsiksi lasketaan eduksi
Täsmällistä ja tarkkaa työotetta
Oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
Kokemusta vastaavista tehtävistä
Halua kehittyä toimisto- ja hallinto-osaajana
Korkeakouluopinnot katsotaan eduksi

Meiltä saat:

Hyvät ja monipuoliset työsuhde-edut
Ylioppilaskuntien TES:n (1810,45 €/kk) mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen sekä lounasedun
Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia
Rennon ja mukavan työyhteisön

Lähetä meille vapaamuotoinen, enintään sivun pituinen hakukirjeesi, jossa kerrot, mikä tekee sinusta hyvän toimistosihteerin ja miksi olisit juuri etsimämme henkilö. Liitä mukaan myös ansioluettelosi.

Lähetä hakemus ansioluetteloineen osoitteeseen merja.viitasalo@hyy.fi otsikolla "Toimistosihteeri".

Haku päättyy torstaina 15.6. klo. 12.00. Haastattelut pidetään 19.6. ja 20.6. Valinta tehdään 21.6. mennessä.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Merja Viitasalo (p. 050 534 2963).

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) on noin 27 000 yliopisto-opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii jäsenistönsä etu- ja palveluorganisaationa

HYYn toimintaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.hyy.fi.

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.