HYY etsii tuottajaa

20.03.2017

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) etsii joukkoonsa tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Pyrimme täyttämään paikan mahdollisimman pian, mutta työ alkaa viimeistään 24.4.2017.

Nautitko tapahtumien tuottamisesta? Hyvä, jäsenemme janoavat niitä. Et tiedä mitään parempaa kuin uusien ohjelmakonseptien ideoiminen? Huikeaa, pääset tekemään sitä paljon. Oletko se tyyppi, joka nappaa nopeasti ideasta kopin, vie asiaa eteenpäin ja pitää langat käsissään? Mahtavaa, koska juuri sellaisen tarvitsemme.

Me etsimme tuottajaa ja haluamme juuri sinut, mikäli olet innostunut ja innostat myös muita, olet ennakkoluuloton ja sinulla on hyvä pelisilmä. Toivomme myös, että olet rohkea ja uskallat tarttua uusiin asioihin sekä kääriä hihat tilanteen vaatiessa. Pääset johtamaan HYYn tapahtumatuotantoa, kuten Suomen suurinta fuksitapahtumaa Fuksiseikkailua, sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan HYY150-juhlavuotta. Vastaat lisäksi viestinnästä ja markkinoinnista, jonka tavoitteena on sitouttaa opiskelijat osaksi HYY-yhteisöä.

Me olemme:

• Ylioppilaskunta, joka palvelee n. 27 000 Helsingin yliopiston opiskelijaa
  • Tehokas, aktiivinen ja innostava työyhteisö, johon kuuluu kahdeksan asiantuntijan lisäksi 12 hallituksen jäsentä, jotka ovat opiskelijoita

Sinulta odotamme:

• Hyviä viestintätaitoja, etenkin sisällöntuotannon ja sosiaalisen median hallintaa
  • Näkemystä yhteisöviestinnän kehittämiseen
  • Erinomaista suomen kielen taitoa, hyvä kielitaito englanniksi ja ruotsiksi lasketaan eduksi
  • Kokemusta tapahtumien tuottamisesta
  • Hyviä projektinhallintataitoja sekä paineensietokykyä
  • Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja ja halua kehittyä projektien johtamisessa
  • Korkeakouluopintoja

Meiltä saat:

• Ylioppilaskuntien TES:n (2 270, 85 €/kk) mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen sekä lounasedun
  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet
  • Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia
  • Rennon ja hauskan työyhteisön

Lähetä meille vapaamuotoinen, maksimissaan sivun pituinen hakukirjeesi, jossa kerrot, mikä tekee sinusta hyvän tuottajan ja miksi olisit juuri etsimämme henkilö. Liitä mukaan myös ansioluettelosi.

Lähetä hakemus liitteineen osoitteeseen hallinto@hyy.fi otsikolla "Tuottaja".

Haku päättyy torstaina 30.3. klo. 12.00. Haastattelut pidetään 3.4. ja 5.4. Valinta tehdään perjantaihin 7.4. mennessä.

Lisätietoja antaa pääsihteeri Jannica Aalto (0400 816 426).

HYYn tapahtumiin voi tutustua osoitteessa: www.hyy.fi/tapahtumat.

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.