HYY Yhtymän ja Ylioppilaslehden kustannus Oy:n hallitukset valittu

09.03.2017

Ylioppilaskunnan hallitus piti yhtiöiden varsinaiset yhtiökokoukset 9.3. ja valitsi hallituksen jäsenet toimikaudelle 1.4.2017-31.3.2018.

HYY Yhtymän hallituksen puheenjohtajana jatkaa Mikko Myllys. Hallituksen asiantuntijajäseninä jatkavat Jaakko Hietala, Tarja Pääkkönen, Reima Rytsölä ja Erkka Valkila. Opiskelijajäsenistä hallituksessa jatkavat Antti Kähkönen ja Aarni Suvitie. Uusiksi opiskelijajäseniksi nimitettiin Susanna Jokimies, Pilvi Nummelin ja Anna-Maija Riekkinen.

Ylioppilaslehden kustannus Oy:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa Daniel Sazonov. Hallituksen jäseninä jatkavat Anssi Mykkänen ja asiantuntijana Harri Saukkomaa. Uusiksi opiskelijajäseniksi valittiin Noora Eilola, Joni Hauhia ja Timo Jääskeläinen.

Hallituspaikat jaettiin tänä vuonna hakemusperusteisella mallilla, jossa hakijoiden edustajistoryhmätaustan merkitysarvoa vähennettiin ja keskitettiin enemmän huomiota hakijoiden pätevyyteen.

Lisätietoja antaa HYYn hallituksen jäsen Hanna-Maria Häkkilä, 050 595 0327, hanna-maria.hakkila@hyy.fi