Tule vaikuttamaan HYYn toimintaan

12.04.2017

Mihin HYYn toiminnan tulisi keskittyä? Mitä asioita ylioppilaskunnan tulisi ajaa yliopistolla, Helsingissä tai kansallisesti? Mitä HYYn tulisi olla mieltä vaikka lukukausimaksuista, opiskelija-asunnoista tai opintotuesta? Entä minkälaista toimintaa HYYn tulisi tarjota jäsenilleen?

Uudistamme tämän vuoden aikana HYYn toiminnan suuntaviivoja ja kokoamme ne yhteen toimintaa ohjaavaksi linjapaperiksi. Työ on jaettu viiteen teematyöryhmään, joissa arvioidaan HYYn nykyistä toimintaa ja innostutaan uusista ideoista.

Työryhmiin ovat tervetulleita kaikki HYYn jäsenet. Mikäli et pääse ensimmäiseen kokoukseen, mutta haluat mukaan, voit ottaa yhteyttä työryhmään vastuuhenkilöön. Työryhmät kokoontuvat kevään aikana.

Tapahtuma Facebookissa:  https://www.facebook.com/events/1858995541022169/

Teematyöryhmät

Vetäjien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyy.fi

Kaupunki ja asuminen (Joel Lindqvist)  ti 2.5 klo 17:00