Järjestöille

Alina-salin varauskierrokset keväälle 2019

12.10.2018

Alina-salin varauskierrokset keväälle 2019 15.10.-11.11.

Varauskierrokset Alina-salin kevään vuoroille alkavat pian.
Alina-salia voi varata varauskierrosten aikana. Varsinaisia varauskierroksia on syksyllä kaksi kappaletta. Lisäksi järjestetään ennakkovarauskierros. Näillä kierroksilla järjestö voi saada yhteensä kaksi (2) Alina-vuoroa keväälle 2019. Varaukset tehdään kunkin varauskierroksen omalla sähköisellä lomakkeella.

Kunkin varaavan järjestön tulee käydä Alina-salin käyttökoulutus kuluvan vuoden aikana. Koulutus tulee olla käytynä ennen järjestön varausta. Alina-salin koulutuksia järjestetään jälleen alkukeväästä ja niistä tiedotetaan myöhemmin. Mikäli järjestö ei osallistu koulutuksiin, varaus raukeaa.

Alina-salin käyttöä koskevat HYYn juhlatilojen käyttösopimuksen ehdot löytyvät osoitteesta;

Ennakkovaraus

Ennakkovarauskierros on auki 15.10. klo 12:00 – 22.10. klo 23:59. Tällöin järjestöillä on mahdollisuus varata juhlatiloja ennakkoon ennen varsinaisten varauskierrosten alkamista mikäli järjestöllä on hyvin perusteltu syy hakea jotain tiettyä päivää. Ennakkovarauskierroksen piiriin kuuluvat siis esimerkiksi vuosijuhlat, vuosijuhlien jatkot ja tietyn päivämäärän tapahtumat.

Mikäli järjestölle myönnetään Alina-salin vuoro ennakkokieroksella, se EI voi hakea vuoroa 1. varsinaisella varauskierroksella, vaan voi saada toisen käyttövuoronsa vasta 2. varsinaisella kierroksella.

Ennakkovarauskierroksen varauslomake: bit.ly/alinaennakko

Päätökset ennakkovarauksista tekee HYYn Järjestövaliokunta yhdessä hallituksen järjestövastaavan ja järjestöasiantuntijan kanssa 24.10. klo 17:00-19:30.

Varsinaiset varauskierrokset

Varaukset tehdään kahdessa kierroksessa, joissa molemmissa voi hakea yhtä vuoroa Alinaan, mikäli järjestölle ei myönnetty ennakkovarauksella vuoroa. Järjestöjen tulee tarkistaa kulloinkin vapaana olevat vuorot ylioppilaskunnan sähköisestä kalenterista osoitteesta http://tilavaraus.hyy.fi
Mikäli järjestö yrittää varata jo varattuja päiviä, voi se vaikuttaa negatiivisesti vuoron saamiseen. Järjestö saa varata vain yhden (1) vuoron kierroksella, mutta lomakkeessa ilmoitettavia päivämäärävaihtoehtoja on hyvä olla useampia.

Varauksen saapumisaika ei vaikuta tilan saamiseen, mutta puutteellisia tai myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Jos varauksissa esiintyy päällekkäisyyksiä, pyritään kaikille järjestöille tarjoamaan jotakin niiden toivomista päivämääristä. Mikäli tämä ei ole mahdollista, ratkaistaan monen toivoman vuoron saaja arpomalla. Vuorojen jakamisesta, järjestelystä ja arvonnasta vastaa Järjestövaliokunta. Varaavan järjestön nimeämän yhteyshenkilön tulee olla tavoitettavissa puhelimella varauskierrosten päätyttyä kun varauksia käsitellään, jotta järjestölle voidaan tarvittaessa tarjota muita vuoroja. Järjestöjen olisi hyvä miettiä myös vaihtoehtoisia päivämääriä siltä varalta, että alkuperäiset varaustoiveet menevät päällekkäin toisten järjestön varaustoiveiden kanssa.

I kierros

Varausaika: 25.10. klo 12:00 - 31.10. klo 12:00
Varaukset tehdään lomakkeeseen: bit.ly/alinafirst
Varausten käsittely: 1.11. klo 17-19:30

II kierros

Varausaika: 5.11. klo 12:00 - 11.11. klo 12:00
Varaukset tehdään lomakkeeseen: bit.ly/alinasecond
Varausten käsittely: 12.11. klo 17-19:30

Varaukset päivitetään sähköiseen kalenteriin kunkin kierroksen jälkeen ja varausta hakeneille järjestöille laitetaan viestiä päätöksistä sähköpostitse.

Varaukset kierrosten jälkeen

Jäljelle jääneitä vapaita vuoroja voi tiedustella 14.11. alkaen HYYn palvelutoimistosta. Vapaat vuorot näkyvät varauskierrosten jälkeen HYYn varauskalenterista osoitteessa http://tilavaraus.hyy.fi

Mikäli Alina-salin varauskierroksista on kysyttävää, voitte olla yhteydessä Järjestövaliokunnan puheenjohtajistoon: jarjestovaliokunta@hyy.fi tai puheenjohtajaan Lauri Grünthaliin lauri.grunthal(at)helsinki.fi, 0503277480