Järjestöille

Ilmoittaudu järjestöjen jäsenrekisterikoulutukseen 18.9.

30.08.2013

Kaikilla yhdistyksillä on lain mukaan oltava jäsenrekisteri, ja myös HYY edellyttää järjestöiltään jäsenmäärien seurantaa. Jäsenrekisterin ylläpito, perustaminen ja tietoturvallinen säilyttäminen ei kuitenkaan ole aina aivan helppoa. HYY järjestää ke 18.9. kello 17-20 jäsenrekisterikoulutuksen kaikille kiinnostuneille. Kouluttajana on Olli Välke Visio-opintokeskuksesta. Välkkeen tausta on ylioppilaskuntatoiminnassa ja hän on kirjoittanut järjestötoimintaa käsitteleviä oppaita. Ilmoittautuneille lähetetään vapaaehtoinen ennakkotehtävä ennen koulutusta. Koulutus pidetään suomeksi.

Koulutuksen teemat:

• Miksi rekisteri on välttämätön ja mitä ehtoja laki sille asettaa?
  • Kuinka rekisteri käytännössä perustetaan?
  • Miten rekisteriä ylläpidetään ja päivitetään?
  • Kuinka ylläpitovastuu ja rekisteri siirretään uudelle hallitukselle?

Ilmoittautuminen 15.9. klo 23.59 mennessä E-lomakkeella: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/44469/lomake.html

Lisätietoja koulutuksesta antaa järjestöasiantuntija Akseli Huhtanen, jarjestosihteeri (at) hyy.fi, 0505373798