Järjestöille

Ilmoittaudu rastinpitäjäksi Fuksiseikkailuun 2017!

24.05.2017

Kuva: Saku Metsärinne

Syksyn 2017 eeppisin tapahtuma Fuksiseikkailu tulee taas! Ilmoittautuminen rastinpitäjäksi Fuksiseikkailuun 2017 on auki.
Fuksiseikkailu on HYYn järjestämä poikkitieteellinen sukellus ylioppilaskuntaan, sen järjestöihin ja läheisiin yhteistyötahoihin. Rastin pitäminen on hauska tapa esitellä järjestöä ja sen toimintaa uusille opiskelijoille!

Jokainen HYYn piirissä toimiva järjestö voi ilmoittautua pitämään rastia Fuksiseikkailuun!

Ilmoita järjestösi mukaan täällä. Ilmoittautuminen päättyy 13.8.2017 klo 23.59

Miksi fuksiseikkailussa kannattaa pitää rastia? Millainen on hyvä rasti?
Näihin kysymyksiin löydät vastauksen Fuksiseikkailun nettisivuilta: http://www.fuksiseikkailu.fi/rastinpitajaksi/

Fuksiseikkailun ensimmäinen rasti-info pidettiin maanantaina 8.5. Jos missasit tämän, ei hätää, sillä syksyllä on tulossa toinen info rasteista. Sitä odotellessa voit tutustua Fuksiseikkailun nettisivujen lisäksi infon slideihin täällä

Kysyttävää rasteista? Lisätietoja antaa:
Mikko Kymäläinen
mikko.kymalainen@hyy.fi