Järjestöille

Hae HYYn toiminta-avustusta
Hae HYYn järjestölehtitukea
HYYn tapahtumat ja kulttuuri -sivusto
Järjestöt hoi – haluatteko saada HYYn Instagramin haltuunne?

VIRITYSPÄIVÄ 2017

Innostu, kehity ja virity! Järjestötoimijoiden oma koulutustapahtuma Virityspäivä tulee taas tiistaina 21.2.2017! Toimit sitten harrastejärjestössä, osakunnassa, ainejärjestössä tai tiedekuntajärjestössä, täältä löydät itsellesi mahdollisuuksia oppia uutta!
Lue lisää: hyy.fi/virityspaiva

Hae HYYn toiminta-avustusta

HYY myöntää vuosittain järjestöilleen toiminta-avustusta. Avustus on tarkoitettu HYYn piirissä toimivien järjestöjen toiminnan tukemiseen. Toiminta-avustusta haetaan sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa tahlo.hyy.fi. Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on 28.2. Lisäohjeita hakemisesta: https://hyy.helsinki.fi/fi/blog/hae-hyyn-toiminta-avustusta

Hae HYYn järjestölehtitukea

HYY tukee järjestöjensä julkaisutoimintaa myöntämällä lehtitukea. Lehtitukea myönnetään vain painetuille julkaisuille. Myös lehtitukea haetaan sähköisessä hakulomakepalvelussa osoitteessa tahlo.hyy.fi. Lehtitukea tulee hakea 28.2. mennessä. Lehtituen myöntämisen kriteerit: https://hyy.helsinki.fi/sites/default/files/Lehtituki.pdf

HYYn tapahtumat ja kulttuuri -sivusto

Haluatko tiedottaa järjestösi tapahtumista?
Järjestättekö massiiviset bileet, joihin kaikki ovat tervetulleita? Onko teillä työpaja, seminaari, bändi-ilta tai festarit? Haluatteko kuoronne konserttiin kuulijoita?
HYYn tapahtumat ja kulttuuri -Facebook-sivuston tarkoitus on tiedottaa kaikkien HYYn järjestöjen tapahtumista sekä muista opiskelijoista kiinnostavista tapahtumista tai erikoiseduista. Sivun löydät osoitteesta: https://www.facebook.com/hyyntapahtumat/

Haluatko ilmoittaa tapahtuman?
Se käy helposti! Sivulle laitettavia postauksia hallinnoi HYYn kulttuurisektori. Sisällön, jonka haluatte meidän julkaisevan sivulla, voi lähettää Facebook-viestinä. Lähetä meille muutaman virkkeen mittainen esittely/myyntipuhe sekä linkki esimerkiksi Facebook-tapahtumaan tai tapahtuman nettisivuille. Tapahtumat julkaistaan suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi – tai kaikilla kolmella kielellä, riippuen siitä millä kielillä toimitatte meille esittelyn!
Sivua saa myös jakaa ja kutsua kavereita tykkäämään siitä, niin saamme sivua entistä näkyvämmäksi ja tavoitamme kaikki järjestöjen tapahtumista kiinnostuneet opiskelijat!

Järjestöt hoi – haluatteko saada HYYn Instagramin haltuunne?

Onko juuri teillä jokin mahtava uusi tapahtumakonsepti? Teettekö mieletöntä perustoimintaa tai onko juuri teidän kampuksellanne huikeita opiskelutiloja? Entä onko teillä jotain muuta mitä haluaisitte esitellä muille opiskelijoille?

Koska ylioppilaskunta on yhtä kuin sen mahtavat järjestöt ja haluamme esitellä monipuolista toimintaanne, luovutamme HYYn Instagram-tilin valittujen järjestöjen käyttöön aina viikoksi kerrallaan. Tilillä on liki tuhat seuraajaa, joten tässä on tilaisuus tavoittaa uusia ihmisiä! Annamme halukkaille järjestöille hyvin vapaat kädet, eli mahdollisuuksia on vaikka mihin. Tykkäämme visuaalisuudesta, näyttävyydestä ja hyvästä meiningistä.

Kiinnostuitteko? Olisiko juuri teidän järjestöllänne annettavaa muille opiskelijoille tällä tavoin? Ottakaa yhteyttä hallituksen jäsen Elina Niemiseen (elina.nieminen a hyy.fi) ja saatatte saada mahdollisuuden vallata HYYn Instagram!