Järjestöille

Järjestötiedote 1/2018

02.02.2018

1. Virityspäivä 22.2.2018

2. Järjestö - haluatko saada HYYn Instagramin käyttöön?

3. Mielenterveyden ensiapu 2 -kurssi tulee - save the date!

1. Virityspäivä 22.2.2018
Innostu, kehity ja virity! Järjestötoimijoiden oma koulutustapahtuma Virityspäivä tulee taas torstaina 22.2.2018! Toimit sitten harrastejärjestössä, osakunnassa, ainejärjestössä tai tiedekuntajärjestössä, täältä löydät itsellesi mahdollisuuksia oppia uutta!
Lue lisää: https://hyy.fi/virityspaiva

2. Järjestö - haluatko saada HYYn Instagramin käyttöön?
HYY <3 Järjestöt. Koska ylioppilaskunta on yhtä kuin sen mahtavat järjestöt ja haluamme esitellä monipuolista toimintaanne,
luovutamme HYYn Instagram-tilin valittujen järjestöjen käyttöön. Pituudeltaan takeover voi olla päivän tai korkeintaan viikon. Takeoverit painottuvat intastoriesiin, mutta myös muutamia kuvia feediin on mahdollisuus laittaa! Tilillä on yli 2500 seuraajaa, joten tässä on loistava tilaisuus tavoittaa uusia ihmisiä!
Annamme halukkaille järjestöille hyvin vapaat kädet, eli mahdollisuuksia on vaikka mihin. Tykkäämme visuaalisuudesta, näyttävyydestä ja hyvästä meiningistä.

Onko juuri teillä jokin mahtava tapahtumakonsepti? Teettekö mielettömän upeaa perustoimintaa tai onko juuri teidän kampuksellanne huikeita opiskelutiloja? Entä onko teillä jotain muuta mitä haluaisitte esitellä muille opiskelijoille?
Kiinnostuitteko? Ottakaa yhteyttä järjestöviestinnästä vastaavaan hallituksen jäseneen Jane Kärnään (jane.karna@hyy.fi) ja saatatte saada mahdollisuuden vallata HYYn story!

3. Mielenterveyden ensiapu 2 -kurssi tulee - save the date!
HYY ja Nyyti ry järjestävät yhteistyössä Suomen Mielenterveysseuran kanssa Mielenterveyden ensiapu 2 –kurssin HYYn järjestötoimijoille 17.-18.3. Koulutus on maksuton.
Kurssilla saa tietoa yleisimmistä mielenterveyden häiriöistä ja niiden oireista. Lisäksi kurssin avulla lisätään valmiuksia ottaa puheeksi, tarjota apua ja ohjata hoitoon. Lisätietoa ja ilmoittautuminen julkaistaan myöhemmin.