Järjestöille

Järjestötiedote 4/2017

02.06.2017

Ilmoita järjestösi mukaan Avajaiskarnevaaleille!
Kutsu kansainvälinen opiskelija mukaan toimintaan –  Welcome Fair 29.-30.8.

Palvelutoimiston kesäaukioloajat

Ilmoita järjestösi mukaan Avajaiskarnevaaleille!

Vuonna 2017 avajaiskarnevaaleja vietetään maanantaina 4.9. klo 14-18 Päärakennuksella ja Porthaniassa sekä kaduilla rakennusten liepeillä! Tapahtuman tarkka ohjelma ja aikataulu julkaistaan elokuun lopussa.

Nyt voit ilmoittaa järjestösi tapahtumaan ja se onnistuu Lyytin kautta: https://www.lyyti.in/Avajaiskarnevaalit2017. Ilmoittautuminen päättyy 13.8. klo 23.59. Lomakkeella ilmoittaudutaan pitämään järjestön toiminnan esittelypöytää. Tänä vuonna järjestöjen sijoittelua uudistetaan siten, että esittelypisteen sijainti ei enää määräydy järjestöluokan mukaan. Jos haluat esittelypöytäsi naapuriksi jotain tietyntyyppisiä järjestöjä, ilmoita siitä lomakkeessa.

Jos järjestösi on kiinnostunut esiintymään Avajaiskarnevaaleilla, tule tapaamaan HYYn asiantuntija-tuottaja Arttu Lehtistä ja keskustelemaan, millaisen esityksen voisitte järjestää. Tapaaminen on 15.6. klo 15-17 välisenä aikana HYYn toimistolla (Mannerheimintie 5 C 2. krs). Lisätietoja: arttu.lehtinen@hyy.fi

Kutsu kansainvälinen opiskelija mukaan toimintaan –  Welcome Fair 29.-30.8.

HYYn piirissä toimivilla järjestöillä on elokuussa mahdollisuus päästä esittelemään toimintaansa kansainvälisille tutkinto- ja vaihto-opiskelijoille. Welcome fair järjestetään Helsingin yliopiston kielikeskuksen tiloissa ti 29.8. klo 10-17 ja ke 30.8. klo 10-16.

Kansainväliset vaihto- ja tutkinto-opiskelijat voivat Welcome fairilla hoitaa opiskeluunsa liittyviä asioita. Onneksi opiskelijaelämä on muutakin kuin lupalomakkeita ja palveluita. Tee arjestasi ja juhlistasi kansainvälisempiä ja kutsu kv-opiskelija mukaan toimintaan! Paikkoja on rajallinen määrä, varaa omasi ajoissa. Vahvistamme eri tiedekuntien opiskelijaryhmien tarkemmat vierailuajankohdat elokuussa.

Ilmoittautumiset: https://www.lyyti.in/Welcome_fair_1021/fi

Lisätietoja: HYYn asiantuntija Katja Långvik katja.langvik@hyy.fi , 050 543 9608.

Palvelutoimiston kesäaukioloajat

Palvelutoimisto palvelee HYYn keskustoimiston remontin ajan osoitteessa Mannerheimintie 5 C, Hansakäytävä. Paikalle pääsee esteettömästi Kaivopihalta Yliopiston apteekin vierestä. Aukioloajat ovat ma 10-16 ja ti-pe 10-15.

Toimisto suljettu kesällä 22.6.-28.7.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!
Tiina Petäjä

Järjestöpalvelut
Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY)