Järjestöille

Järjestötiedote 5/2016

15.09.2016

Muista maksaa Sivistys-varauksesi ajoissa!
Tutustu HYYn valiokuntien toimintaan!
Ympäristövaliokunnan uusien ilta
  https://www.facebook.com/events/368173693570667/
Kulttuurivaliokunnan uusien ilta
  https://www.facebook.com/events/1764141513823996/
Järjestövaliokunnan uusien seikkailu Uudella
  https://www.facebook.com/events/1814853235463140/

Muista maksaa Sivistys-varauksesi ajoissa!

HYYn piirissä toimivat järjestöt voivat varata Domus Gaudiumissa sijaitsevaa Sivistys -saunan käyttöönsä kahdesti kalenterivuodessa. Lue lisää hinnoista ja käyttöehdoista täältä: http://hyy.helsinki.fi/sites/default/files/Sivistyksen_kayttosaannot_201...

Muistathan, että varaus tulee olla maksettuna 21 päivää ennen käyttöpäivää!
HYYn järjestöt saavat muista Sauna2:n saunoista 10% alennuksen käyttämällä alennuskoodia HYY2014.

=============================================


Tutustu HYYn valiokuntien toimintaan!

HYYn valiokunnat järjestävät uusien iltoja toiminnastaan kiinnostuneille. Valiokuntien toimintaan ovat tervetulleita kaikki HYYn jäsenet. Järjestöjen aktiiveille oman vastuualueen valiokunta on hyvä paikka saada vertaistukea ja vaihtaa ideoita toisten samoista asioista kiinnostuneiden kanssa.

Lue lisää valiokunnista HYYn sivuilta (http://hyy.helsinki.fi/fi/ylioppilaskunta/organisaatio/valiokunnat) ja tule mukaan valiokuntien uusien iltoihin!

=============================================


Ympäristövaliokunnan uusien ilta

Oletko kiinnostunut ympäristöasioista? Haluaisitko edistää ympäristömyönteisiä toimintatapoja yliopistolla, verkostoitua kanssamielisten opiskelijoiden kanssa tai järjestää ympäristöaiheisia tapahtumia?

HYYn Ympäristövaliokunnan uusien ilta järjestetään keskiviikkona 21.9. klo 18:00 alkaen Uudella ylioppilastalolla kokoushuone Sparressa (Mannerheimintie 5 A, 2. krs). Aluksi esitellään Ympäristövaliokunnan toimintaa ja aikaa on myös vapaamuotoiselle keskustelulle ja kysymyksille. Esittelyn jälkeen vuorossa on rentoa lauta- ja korttipelien peluuta. Valiokunta tarjoaa illan aikana pientä naposteltavaa.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/368173693570667/


=============================================


Kulttuurivaliokunnan uusien ilta

Kulttuurivaliokunta on kulttuuritoiminnasta ja tapahtumien järjestämisestä kiinnostuneiden ylioppilaskunnan jäsenten toimintapaikka. Valiokunta toteuttaa vuosittain vaihtuvia projekteja ja osallistuu HYYn tapahtuma- ja kulttuurisektorin toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kulttuurivaliokunnassa pääset mukaan ideoimaan ja toteuttamaan HYYn monia tapahtumia ja luomaan näköistäsi opiskelijakulttuuria!

HYYn kulttuurivaliokunta juhlii syksyä ja yliopiston alkua keskiviikkona 5.10. upean kattohuoneiston puitteissa! Uusien illassa pääsee tutustumaan kulttuurivaliokunnan toimintaan ja muihin valiokuntalaisiin. Tarjolla herkullista ruokaa ja kuplivaa juomaa koko illan ajan.
 
Saavu paikalle keskiviikkona 5.10. klo 17 Rydmaniin (Kaivokatu 10 A, 9. kerros)!
 
Uusien illan Facebook-tapahtumassa lisää illan ohjelmasta ja paikalle saapumisesta.
Kulttuurivaliokunnan Uusien ilta: 
https://www.facebook.com/events/1764141513823996/

=============================================


Järjestövaliokunnan uusien seikkailu Uudella

Tykkäätkö järjestöistä? Haluatko kokea jotain uutta ja jännittävää? Mietitkö miltä Helsinki näyttää Uuden ylioppilastalon katolta katsottuna? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen KYLLÄ, tule järjestövaliokunnan Uusien seikkailuun Uudella.

Järjestövaliokunnassa tehdään ylioppilaskunnasta entistäkin parempi paikka opiskelijajärjestöille! Valiokunnan toiminnan kautta pääsee tutustumaan erilaisten järjestöjen toimintaan, ideoimaan HYYn järjestöpalveluita sekä tapaamaan mahtavia tyyppejä yli järjestörajojen.  Järjestövaliokuntaan ovat tervetulleita kaikki järjestötoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet, niin uteliaat fuksit kuin kaiken nähneet veteraanitkin.

Keskiviikkona 21.9. pääset seikkailemaan Uudella ylioppilastalolla aina katolta kellariin asti. Ilmoittaudu mukaan seikkailuun painamalla “osallistu” FB-eventissä ja tule tutustumaan uusiin mahtaviin tyyppeihin sekä järjestövaliokunnan toimintaan!
 
Tapaamme HYYn keskustoimistolla (Uuden ylioppilastalon 2. kerros) ja lähdemme kohti kattoa tasan kello 17:00, joten olethan ajoissa. Mukaan voit tulla myös myöhemmin, jos et pääse tasan klo 17, sillä seikkailu jatkuu iltaan asti.
 
Lämpimästi tervetuloa olit sitten vanha valiokuntalainen, ensimmäistä kertaa järjestövaliokunnasta kuullut tai jotain siltä väliltä!

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1814853235463140/
 
Lisätietoa tapahtumasta järjestövaliokunnan varapuheenjohtajilta:
Elina (elina.ae.nieminen [ a ] helsinki.fi)
Jane (jane.karna [ a ]helsinki.fi)