Järjestöille

Alina-salin varauskierrokset

Koulutus induktiosilmukan käyttöön
Järjestökilpailut & Järjestösankarit 2017
#HYYtymättömät -kampanja on täällä taas!
Tiederatikka-järjestöhaaste!

lina-salin varauskierrokset

Alina-salin varauskierrokset kevään vuoroille alkavat 16.10. Varaukset tehdään varauskierrosten aikana sähköisillä hakulomakkeilla. Varsinaisia varauskierroksia on kaksi: ensimmäinen varauskierros 25.-31.10. ja toinen varauskierros 2.-8.11. Lisäksi järjestetään ennakkovarauskierros 16.-22.10. Järjestö voi saada kierroksilla yhteensä kaksi (2) Alina-vuoroa keväälle 2018. Tarkemmat tiedot varauskierroksista sekä linkit sähköisiin lomakkeisiin tulevat lähempänä varauskierrosten alkua.

Koulutus induktiosilmukan käyttöön

Tule opettelemaan induktiosilmukan käyttöä - ja mahdollistamaan järjestösi toiminta myös heille, jotka tarvitsevat kuulossaan apua!

Induktiosilmukka on kuulon apuväline, joka on lainattavissa HYYn palvelutoimistosta ylioppilaskunnan piirissä toimivien järjestöjen tapahtumiin maksutta. Ks. https://hyy.helsinki.fi/fi/node/308
Induktiosilmukan käyttökoulutus kestää kaksi tuntia klo 16.00 alkaen. Koulutus järjestetään osoitteessa järjestötila Mannerheim-salissa (Mannerheimintie 5 A, 5 krs.).

Osallistuminen on ilmaista eikä vaadi ilmoittautumista.
Kouluttajana toimii Jukka Rasa Kuuloliitto ry:stä.
Tila on valitettavasti esteellinen, koska tilaan ei ole hissiä.

Yhteyshenkilö: Lauri Linna (lauri.linna@hyy.fi), puh. 050 5950324
Tapahtuma Facebookissa.

Järjestökilpailut & Järjestösankarit 2017

HYYn Järjestövaliokunnan Järjestökilpailut ovat käynnissä. Tänä vuonna kilpaillaan parhaasta haalarimerkistä, järjestölehdestä, ympäristösitseistä, opintoteosta, yhteistyöstä, sitsilaulusta sekä BOOST365 -kilpailussa järjestöaktiivien hyvinvoinnista huolehtimisesta. Haussa on myös järjestösankareita, joten ilmianna oman järjestösi ahkera puurtaja tai positiivinen ja innostava supersankari, joka ansaitsee tunnustuksen tärkeästä työstään.

Tarkemmat tiedot ja ohjeet osallistumiseen löytyvät HYYn järjestötiedotteesta 6/2017. Muihin kilpailuihin osallistuminen sekä järjestösankareiden ilmianto päättyy maanantaina 6.11. klo 15, paitsi BOOST365- ja järjestölehtikilpailu poikkeuksellisesti jo maanantaina 30.10.

Osallistuminen kaikkiin kilpailuihin tapahtuu lomakkeella ja järjestösankarit voi ilmiantaa täällä.

#HYYtymättömät -kampanja on täällä taas!

Tänäkin syksynä autetaan isolla kädellä – Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY ja sosiaalityön opiskelijoiden ainejärjestö Stydi ry haastavat kaikki HYYn alaiset järjestöt hengenpelastustalkoisiin!

Myös tänä vuonna #HYYtymättömät on osa Helsingin yliopiston läpi lukuvuoden jatkuvaa ”HYVIÄ TEKOJA – Luovuta verta, tue tiedettä” -kampanjaa.

Joka arkipäivä tarvitaan noin 800 vapaaehtoista verenluovuttajaa, jotta noin 50 000 vakavasti sairasta potilasta (esim. keskosvauvat, syöpäpotilaat ja onnettomuuksien uhrit) saa tarvitsemansa hoidon vuosittain. Joskus se voit olla sinä – luovutettua verta ei voi korvata lääkkeillä.

Kampanja-aikana 2.10.–30.11.2017 jäsenmääräänsä nähden prosentuaalisesti sekä määrällisesti eniten verta luovuttaneet järjestöt voittavat HYYn saunatilan käyttöönsä illaksi! Lisäksi kaikkien luovuttaneiden järjestöjen kesken arvotaan yksi saunatilan käyttökerta.

Haluaako järjestönne osallistua kampanjaan? Täältä löydätte ohjeet ja lisätietoa.
Tapahtuma Facebookissa.

Tiederatikka-järjestöhaaste!

Haluatko hommata järjestösi ratikkamatkalle? Haluatko esimerkiksi pitää ikimuistoiset pikkujoulut ratikassa? Haluatko järjestösi mukaan kaikkien aikojen kaupunkikampanjaan? Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY haastaa järjestönsä keräämään nimiä Tiederatikka2025-kuntalaisaloitteeseen. Kampanja-aikana 2.10.-30.10. eniten nimiä kerännyt järjestö palkitaan raitiovaunuajelulla valitsemalleen reitille Helsingissä.

Tiederatikka2025 on pääkaupunkiseudun ylioppilas- ja opiskelijakuntien yhteinen hanke, jonka tavoitteena on edistää pikaraitioyhteyttä, joka kulkisi 10 korkeakoulukampuksen, eli muun muassa Meilahden, Kumpulan ja Viikin kautta. Aloitteen voivat allekirjoittaa kaikki äänioikeutetut helsinkiläiset sekä espoolaiset.

Mukaan pääset ilmoittautumalla tällä lomakkeella ja hakemalla 13.10. mennessä ”kampanjapaketin” HYYn palvelutoimistolta (Mannerheimintie 5B). Lisätietoa Tiederatikkahankkeesta löydät kampanjan nettisivuilta www.tiederatikka2025.fi sekä Sofia Lindqvist (sofia.lindqvist@hyy.fi, 050 543 9605) ja hallituksen jäsen Elli Saari (elli.saari@hyy.fi 0505950329, ei aikana 2.10.-10.10.).

Tagit: