Järjestöille

2 Emi Maeda jälleen järjestöasiantuntijana

3 Tilinpäätösilta 12.12.

4 Järjestökilpailujen voittajat 2013

5 Ylioppilaiden soihtukulkue 6.12.2012 - Järjestöjen ilmoittautuminen mukaan käynnissä!

6 Hakekaa HYYn kalustetukea

1 Opintopisteitä järjestötoiminnasta - Infopaketti opintopisteiden hakemisesta

Helsingin yliopiston tiedekunnissa suoritettaviin tutkintoihin on rehtorin päätöksen mukaan mahdollista sisällyttää enintään 10 opintopistettä hallinto- ja järjestötoiminnasta. Tällä hetkellä kaikki Helsingin yliopiston 11 tiedekuntaa myöntävät luottamushenkilötyöstä ainakin jonkin verran opintopisteitä.
HYYn verkkosivuille on koostettu raportti aiheesta sekä infopaketti siitä, kuinka kunkin tiedekunnan opiskelijan tulee toimia opintopisteitä hakeakseen.
Selvitys hallinto- ja järjestötoiminnasta myönnettävistä opintopisteistä Helsingin yliopiston eri tiedekunnissa: http://hyy.helsinki.fi/sites/default/files/jarjestonoppaselvitys_2013_0.pdf
Infopaketti opiskelijoille opintopisteiden hakemisesta: http://hyy.helsinki.fi/fi/j%C3%A4rjest%C3%B6t/opintopisteit%C3%A4-j%C3%A...

2 Emi Maeda jälleen järjestöasiantuntijana

Vuoden mittaisella opintovapaalla ollut HYYn järjestöasiantuntija Emi Maeda on palannut töihin 18.11. alkaen. Yhteystiedot: emi.maeda at hyy.fi, 050 5373798.
Maedan opintovapaan sijaisena ollut Akseli Huhtanen kiittää kaikkia järjestötoimijoita yhteistyöstä ja panoksestanne vapaaehtoistyölle opiskelijoiden parissa!

3 Tilinpäätösilta 12.12.

10.12. Tilinpäätösilta, Mannerheim-Sali, klo 17-20: Tilinpäätöskoulutuksessa kouluttajana KHT Johanna Hilden, joka veti keväällä taloudenhoitajakoulutuksen järjestöille. Koulutus on suunnattu järjestöjen taloudenhoitajille ja siellä annetaan konkreettiset työvälineet järjestön tilinpäätöksen laatimiseen. Koulutukseen osallistuvia pyydetään ottamaan omat tietokoneet mukaan ja asentamaan valmiiksi Tilitin-ohjelma, sillä koulutuksessa opetetaan tekemään tilinpäätös näillä välineillä. Ilmoittautuminen 9.12. mennessä e-lomakkeella: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/46340/lomake.html

4 Järjestökilpailujen voittajat 2013

HYYn järjestöjen puheenjohtajaseminaarissa 14.11. julkistettiin vuoden 2013 järjestökilpailujen voittajat. Kilpailujen taso oli kova jokaisessa sarjassa, ja esimerkiksi järjestölehtisarjassa kilpaan ilmoittautui peräti 17:n järjestön lehdet. Järjestölehtisarjassa päätettiin myös jakaa kunniamainintoja 3 lehdelle. Voittaneet järjestöt vastaanottavat kukin 100 euron rahapalkkion, lisäksi lehtisarjan voittaja Ylioppilaslehden vuosisata -teoksen. Yhteistyötekosarjassa voittaja saa ilmaisen käyttövuoron Sivistys-kattosaunalle.

Voittajat 2013 ovat:
Tapahtumakonseptisarja: Katharsis & Putkinotko, RUNOSOUL-tapahtuma
Yhteistyötekosarja: Lääketieteenkandidaattiseura, BMI Innovation Project (yhteistyössä: Athene, Inkubio, Prodeko)
Haalarimerkkisarja: Helsingin akateemiset kinkyt HÄKKI
Järjestölehtisarja: Voittaja: Tyyppiarvo (Moodi ry), Kunniamaininnat: Teema (Katharsis ry), Tutkain (Kannunvalajat ry), Varsinaissuomalainen (Varsinaissuomalainen osakunta)

Pääkaupunkiseudun ylioppilaskunnat HYY, AYY, TaiYO ja SHS järjestävät ylioppilaiden perinteisen itsenäisyyspäivän soihtukulkueen perjantaina 6.12. Kulkueen järjestäytyminen ja soihtujen jakaminen alkaa klo 16 Väinämöisen kentän ja Hietaniemen hautausmaan portin välimaastossa.
Lämmintä päälle ja ylioppilaslakki päähän!
Kulkue lähtee liikkeelle noin klo ja kulkee keskustan sekä Presidentinlinnan kautta Senaatintorille kansalaisjuhlaan, joka alkaa klo 18. Ohjelmassa on mm. kaupungin ja ylioppilaskuntien edustajien puheet sekä kuorolaulua. Tilaisuus päättyy n. klo 18.15.
HYYn piirissä toimivia järjestöjä pyydetään ilmoittamaan, osallistuuko lippunne seppeleenlaskuun Sankariristille (järjestäytyminen klo 15.30) ja kulkueeseen. Ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 3.12.
osoitteeseen
Lisätietoja asiantuntija-tuottaja Pipsa Penttiseltä, puh. 050 537 2831.
Lisätietoa ja ohjeita: http://itsenaisyyspaiva.ayy.fi.

6 Hakekaa HYYn kalustetukea

HYY tukee järjestötilojen sisustamiseksi tehtäviä kalustehankintoja. Tuki on tarkoitettu pääsääntöisesti HYYn tiloissa toimivien järjestöjen kalustehankintoihin ja määräraha kohdistetaan lähinnä pöytien, tuolien, lukollisten kaappien ja muiden sisustustarvikkeiden hankintaan. Hakemuksia arvioitaessa kiinnitetään huomiota siihen, että kalusteet lisäisivät järjestötilojen viihtyisyyttä ja järjestöjen halua pitää tiloistaan entistäkin parempaa huolta.
Kalustetukea jaetaan vuosittain kahdessa erässä, keväällä ja syksyllä, vastaanotettujen hakemuksien mukaan. Syksyn kalustetuki maksetaan joulukuun alussa, mutta hakemuksia voi jo jättää. Hakemuksien viimeinen jättöpäivä on 30.11.2013.
Hakemukset, jossa eritellään kalustetarve ja hankintaan liittyvät muodollisuudet, voi lähettää sähköpostitse osoitteella jarjestosihteeri(at)hyy.fi tai postitse osoitteeseen Helsingin yliopiston ylioppilaskunta, PL 1099, 00101 HELSINKI

Tagit: