Järjestöille

Järjestötiedote 8/2017

10.11.2017

HYYn puheenjohtajaseminaari 13.11. klo 17.00 Wilhelmsson-salissa
HYYn ja Unicafen keittiövälinemyyjäiset
Järjestögaala 2017
Näin järjestät kaikille turvalliset sitsit - opas julkaistu!
HYYn 149. vuosijuhla ja synttäribileet lähestyvät - hanki illalliskorttisi tai liput synttäribileisiin nyt!
Opiskelijoiden itsenäisyyspäivän juhlakulkue 6.12.2017 – ilmoita järjestösi mukaan!


HYYn puheenjohtajaseminaari 13.11. klo 17.00 Wilhelmsson-salissa

HYYn järjestövaliokunta toivottaa kaikkien HYYn piirissä toimivien tiedekunta- ja ainejärjestöjen, osakuntien sekä harrastejärjestöjen nykyiset ja ensi vuoden puheenjohtajat sekä puheenjohtajaksi hakemisesta kiinnostuneet tervetulleiksi HYYn puheenjohtajaseminaariin 13.11.!
Ilta alkaa klo 17 yhteisellä osuudella Wilhelmsson-salissa Uudella ylioppilastalolla (Mannerheimintie 5 A, 5 krs.). Virallisen ohjelman jälkeen ilta jatkuu kaikille yhteisten jatkojen merkeissä. Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Uusi ylioppilastalo on valitettavasti esteellinen, mutta järjestäjät auttavat tarvittaessa. Tilaisuus on pääosin suomenkielinen.
Muistathan ilmoittautua 10.11. mennessä linkin kautta: https://goo.gl/forms/QUq1c5R62Tk6bdzN2

NYKYISILLE PUHEENJOHTAJILLE
Miten vuosi puheenjohtajana on sujunut? Onko kaikki ollut timanttia ja elämän parasta aikaa vai jotain ihan muuta ? Mitä pitäisi vielä muistaa loppuvuodesta ja mitä puheenjohtajuudesta oikeastaan jää käteen?
Tule tapaamaan muita samassa tilanteessa olevia ja nauttimaan mukavasta illasta! Tapahtuma tarjoaa myös mainion mahdollisuuden antaa palautetta HYYn suuntaan ja keskustella järjestöjen kannalta ajankohtaisista asioista. Yhteisen aloitusosion jälkeen ilta jatkuu työpajoissa, joista kukin osallistuja valitsee kaksi.
Puheenjohtajan lisäksi tilaisuuteen on tervetullut toinenkin edustaja samasta järjestöstä. Tilaisuus on pääosin suomenkielinen.

UUSILLE JA POTENTIAALISILLE PUHEENJOHTAJILLE
Uusille ja potentiaalisille puheenjohtajille järjestetään seminaarissa omaa ohjelmaa. Yhteisen aloitusosion jälkeen seuraa puheenjohtajapaneeli, jossa nykyiset ja entiset puheenjohtajat kertovat kokemuksistaan ja heiltä voi kysyä mieltä askarruttavista asioista. Tämän jälkeen pääsee pohtimaan ja keskustelemaan, mitä tulevalta mahdolliselta puheenjohtajavuodelta odottaa ja mikä siinä jännittää.
Tulevien puheenjohtajien ohjelmaan ei ole järjestökohtaisia osallistujamäärä rajoituksia eikä työpajaan osallistuminen tarkoita, että henkilön olisi pakko hakea puheenjohtajaksi. Osallistujamäärä uusille suunnattuun ohjelmaan on kuitenkin rajoitettu Wilhelmsson-salin kapasiteetista johtuen yhteensä 60 henkilöön.

Lisätietoja tapahtumasta antaa:
Jane Kärnä
Järjestövaliokunnan puheenjohtaja
jane.karna@helsinki.fi / 0405896369


HYYn ja Unicafen keittiövälinemyyjäiset

Isot illalliset tarvitsevat isot välineet!

Kaipaako järjestösi keittiö lisää astioita? HYY ja Unicafe järjestävät tiistaina 14.11. klo 8.30-10.30 keittiövälinemyyjäiset Ylioppilasaukion Unicafessa. Tarjolla on erittäin edulliseen hintaan suurtalouskeittiöihin sopivia ruoanvalmistusastioita, tarjoiluvälineitä ja muita keittiötarvikkeita. Lisää tietoa astioista julkaistaan tapahtumassa myöhemmin!


Järjestögaala 2017
Järjestötoimija, kiitos tekemästäsi tärkeästä työstä!
 
Tänä vuonna haluamme kiittää sinua henkilökohtaisesti ensimmäistä kertaa järjestettävässä Järjestögaalassa. Illan aikana myös julkistetaan järjestökilpailujen voittajat sekä ilmiannetut järjestösankarit. Samalla pääset nauttimaan rennosta tunnelmasta muiden järjestötoimijoiden innostavassa seurassa, tietenkin tarjoiltujen herkkujen siivittämänä. Ja mikä parasta, HYYn Järjestövaliokunta hoitaa tapahtuman järjestelyt niin, että voit vain saapua paikalle ja nauttia illasta.
 
Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki järjestötoimijat, vaikka järjestösi ei olisi osallistunut järjestökilpailuihin tai ilmiantanut järjestösankareita. Jos palkinto kuitenkin hieman kutkuttaa, vielä on hetki aikaa osallistua! Ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu lomakkeella: http://bit.ly/Jarjestokilpailut2017.
 
Cocktail-tilaisuus alkaa klo 19 ja varsinainen ohjelma klo 19.30 HYYn keskustoimistolla Uudella Ylioppilastalolla (Mannerheimintie 5A, 2.krs.). Tila on valitettavasti esteellinen, mutta mikäli tarvitset apua, olethan yhteydessä järjestäjiin.
 
Pyydämme osallistujia ilmoittamaan tulostaan lomakkeella https://goo.gl/forms/C3mLnOLNwKZ732Si2, jotta osaamme varata tarjoiluja kaikille.
 
Lisätietoja tapahtumasta:
Marika Tuominen
Varapuheenjohtaja
HYYn Järjestövaliokunta
marika.tuominen@helsinki.fi


Näin järjestät kaikille turvalliset sitsit - opas julkaistu!
Olemme koonneet oppaan keinoista, joilla sitsit voi järjestää siten, että ne ovat kaikille turvalliset ja mahdolliset osallistua. Parhaita juhlia ovat sellaiset, joista kaikki voivat nauttia!
Opas järjestöwikissä: http://wiki.hyy.fi/index.php/P%C3%B6yt%C3%A4juhlien_j%C3%A4rjest%C3%A4mi...
Tulostettava opas:https://hyy.helsinki.fi/sites/default/files/nain_jarjestat_yhdenvertaise...
 
HYYn 149. vuosijuhla ja synttäribileet lähestyvät - hanki illalliskorttisi tai liput synttäribileisiin nyt!
Vuosijuhlaa vietetään torstaina 23.11.2017 Crowne Plaza –hotellin säkenöivissä tiloissa. Juhla alkaa cocktail-tilaisuudella kello 16.30. Juhlaillalliselle siirrymme kello 17.45. Upea pöytäjuhla huipentuu akateemisiin juhlatansseihin.
Pöytäjuhlan ja juhlatanssien jälkeen alkavat tunnelmalliset synttäribileet, jotka ovat avoimet kaikille juhlijoille. Luvassa on klo 22.30 alkaen loistavaa musiikkia, eeppistä ohjelmaa ja ennen kaikkea huikeat bileet, joita et yksinkertaisesti voi jättää väliin. Lipunmyynti synttäribileisiin on käynnissä nyt! HYY tarjoaa erityisesti järjestöille 8 lipun lippupaketteja hintaan 48 €.

ILMOITTAUTUMINEN JA LIPUT SYNTTÄRIBILEISIIN
Voit hankkia illalliskortin vuosijuhlaan täältä: https://www.lyyti.fi/reg/HYY149
Ilmoittautuminen päättyy 12.11. tai kun paikat ovat täynnä. Ilmoittautuminen on sitova. Lippu synttäribileisiin kuuluu illalliskortin hintaan.

Liput synttäribileisiin voit ostaa täältä: https://bailataan.fi/events/13d070e8-8b44-493b-bf7b-49c5f9eefe6f
Liput synttäribileisiin ennakkoon (1.11. -19.11.) 8 €/kpl tai 8 lipun paketti 48 €
Tapahtumaviikolla sekä ovelta (20. - 23.11.) liput 9 €/kpl.
Hinnat sisältävät narikkamaksun (3€) ja upean haalarimerkin.
Lisätietoja vuosijuhlasta ja synttäribileistä: hyy.fi/vuosijuhla

Opiskelijoiden itsenäisyyspäivän juhlakulkue 6.12.2017 – ilmoita järjestösi mukaan!
Pääkaupunkiseudun  opiskelijat juhlivat 100-vuotiaan Suomen itsenäisyyttä Opiskelijoiden  itsenäisyyspäivän juhlakulkueessa 6.12. Tapahtuman järjestävät  pääkaupunkiseudun ylioppilaskunnat HYY, AYY, TaiYo, SHS ja  Kadettitoverikunta sekä opiskelijakunnat Metka ja Helga. Perinteisten  soihtujen lisäksi tuhannet siniset ja valkoiset valot kirkastavat  itsenäisyyspäivän kulkueen ja Senaatintorin kansalaisjuhlan.
HYYn  piirissä toimivia järjestöjä pyydetään ilmoittamaan, osallistuuko  lippunne seppeleenlaskuun Sankariristille (järjestäytyminen klo 15.30)  ja kulkueeseen. Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 3.12.  osoitteessa https://www.lyyti.in/Juhlakulkue2017.