Järjestöille

Järjestötiedote 9/2017

20.12.2017

Hyvää ja rauhallista joulua!
Save the dates: Puheenjohtajaseminaari I 29.1. ja Virityspäivä 22.2.
Toivota kansainvälinen opiskelija tervetulleeksi!

Hyvää ja rauhallista joulua!

HYYn toimisto on suljettu 21.12.-1.1. HYY kiittää kaikkia järjestöjä kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille järjestötoimijoille rauhallista ja kiireetöntä joulua!

HYYn tiloissa toimivat järjestöt: muistattehan kääntää tai lakkauttaa lehtitilauksenne joululomien ajaksi. Huolehtikaa myös, että ikkunat ovat suljetut ja jäteastiat tyhjennetyt.

Save the dates: Puheenjohtajaseminaari I 29.1. ja Virityspäivä 22.2.

Vuosi 2018 käynnistyy Järjestövaliokunnan Puheenjohtajaseminaarilla maanantaina 29.1. Puheenjohtajaseminaari tarjoaa rautaisannoksen koulutusta ja kohtalotovereihin tutustumista. Ohjelma ja aikataulu julkaistaan myöhemmin, mutta kirjaa päivä kalenteriisi jo nyt!

Kun puheenjohtajat on koulutettu tehtäviinsä, on aika tarjota tukea ja tietoa kaikille järjestöaktiiveille ja Virityspäivän ohjelmien sisällöistä kiinnostuneille! Virityspäivä on HYYn järjestöaktiivien koulutuspäivä, jossa koulutetaan, inspiroidaan ja keskustellaan järjestötoimijoita kiinnostavista aiheista. Virityspäivä pidetään yliopiston päärakennuksella 22.2. Ohjelmassa on luvassa ainakin koulutuksia taloudenhoitajille, yhdenvertaisuusvastaaville, tapahtumanjärjestäjille ja viestijöille.

Toivota kansainvälinen opiskelija tervetulleeksi!

Welcome Fair kielikeskuksella 10.1.2018

Tule mukaan kutsumaan kansainvälinen opiskelija järjestösi toimintaan! HYYn piirissä toimivilla järjestöillä on mahdollisuus osallistua kansainvälisille tutkinto- ja vaihto-opiskelijoille järjestettävälle Welcome Fairille. Tilaisuus järjestetään Helsingin yliopiston kielikeskuksen tiloissa torstaina 10.1. kello 10–16. Paikkoja järjestöille on rajallinen määrä.

Ilmoittautuminen tapahtuu oheisella Lyyti-lomakkeella, joko koko päiväksi tai vain muutamaksi tunniksi:

Ilmoita järjestösi mukaan viimeistään 7.1., mielellään jo aikaisemmin!

Mikäli ette pääse paikalle, mutta haluatte kertoa toiminnastanne esimerkiksi englanninkielisellä julisteella tai flyereilla, ilmoittautukaa samalla Lyyti-lomakkeella.

Lisätietoja antaa HYYn asiantuntija Hannele Kirveskoski: hannele.kirveskoski@hyy.fi tai 050 543 9608. Eri tiedekuntien opiskelijoiden saapumisaikatauluja Welcome Fairille voi tiedustella myös!

Tagit: