Järjestöille

Puheenjohtajaseminaari 3.11. klo 17.00 Mannerheim-salissa

20.10.2015


HYYn järjestövaliokunta toivottaa kaikki HYYn piirissä toimivien tiedekunta- ja ainejärjestöjen, osakuntien sekä harrastejärjestöjen puheenjohtajat tervetulleiksi PJ-semmaan 3.11.! Miten on puheenjohtajakausi sujunut, onko elämä ollut pelkkää ruusuilla tanssimista? Mitä pitää muistaa loppuvuodesta ja miten seuraajat perehdytetään hyvin?

Tule tapaamaan muita samassa tilanteessa olevia ja nauttimaan yhteisestä illasta.
Seminaarissa HYYn edustajat kertovat lisäksi  järjestöjä koskevista ajankohtaisista asioista ja järjestökilpailujen voittajat julkistetaan! Tilaisuus tarjoaa myös mainion mahdollisuuden antaa palautetta HYYn suuntaan ja keskustella järjestöjen kannalta ajankohtaisista asioista.

Ilmoittaudu PJ-semmaan 1.11.2015 klo 23:59 mennessä lomakkeella:

http://goo.gl/forms/Yu7Yem2uo3

Puheenjohtajan lisäksi tilaisuuteen on tervetullut toinenkin edustaja samasta järjestöstä. Tilaisuus on pääosin suomenkielinen. Tarkempi ohjeistus aikataulusta sekä työpajojen sisällöstä löytyy ilmoittautumislomakkeesta.

UUTTA!

Puheenjohtajaseminaarin ohessa järjestetään puheenjohtajiksi hakeville suunnattu työpaja, jossa käydään läpi asioita, joita olisi hyvä tietää ennen kuin hakee puheenjohtajaksi. Työpajassa tutustutaan HYYn toimintaan sekä kuullaan vanhojen puheenjohtajien kommentteja ja mietteitä puheenjohtajavuodesta: mikä tuli yllätyksenä, mikä oli mukavaa tai hankalaa?

Työpajaan ei ole järjestökohtaisia osallistujamäärän rajoituksia eikä työpajaan osallistuminen tarkoita, että sinun pitäisi hakea ensi vuonna puheenjohtajaksi. Työpajan osallistujamäärä on kuitenkin rajoitettu yhteensä 80 henkilöön johtuen Mannerheim-salin kapasiteetista.

Työpaja järjestetään kello 19–19.45 Mannerheim-salissa Uudella ylioppilastalolla (Mannerheimintie 5 A). Tila on valitettavasti esteellinen, mutta järjestäjät auttavat tarvittaessa.

Vain tähän työpajaan osallistuville emme valitettavasti pysty tarjoamaan erillistä ruokailua, mutta toivotamme kaikki tervetulleiksi viettämään iltaa HYYn sauna- ja kokoustiloihin työpajan päätyttyä.

Tähän osioon voi ilmoittautua alla olevan lomakkeen kautta 1.11. kello 23:59 mennessä.

http://goo.gl/forms/f8dpFkLq2E

Seminaari löytyy myös Facebookista:
https://www.facebook.com/events/893311754055601/

Lisätietoja tapahtumasta antaa:

Tero Juutilainen
tero.juutilainen [ ] helsinki.fi