Järjestöille

Rakas järjestö – juhlitaanko yhdessä?

14.10.2015

HYY järjestää synttäribileet Vanhalla ylioppilastalolla 26.11.2015 klo 23 alkaen. Luvassa on musiikkia, tanssia ja huikea ilta sekä - kiitos vuosijuhlan yhteistyökumppanin - erittäin, erittäin opiskelijahintaista kuohuviiniä. Sisään pääsee voimassa olevalla opiskelijakortilla ilmaiseksi (eteispalvelu 3 €). Lisätietoja ja Facebook-tapahtuma tulossa lokakuun lopussa!

Koska bileisiin on melkein aina tai ainakin useimmiten kivempi lähteä kaverin kanssa, haluaisimme kannustaa teitä järkkäämään etkot. Kiitos yhteistyökumppanimme, meillä on myös kuohuviiniä, jota lahjoitamme synttärietkoillenne riemukkaan illan takaamiseksi!

Kiinnostuitko? Laita viestiä HYYn kulttuurituottajalle osoitteeseen hanna.hynynen(a)hyy.fi. Kerro kuka olet, missä ajattelit etkot järjestää ja kuinka monelle, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!