Järjestöille

Syksyn 2013 järjestökoulutukset

19.09.2013

HYY järjestää taas syksyllä 2013 yhdistystoimintaan liittyvää koulutusta järjestötoimijoille ja muille kiinnostuneille. Syyskauden koulutustarjonta:

18.9. Jäsenrekisterikoulutus, Mannerheim-sali, klo 17-20: Kouluttaja Olli Välke Visio-opintokeskuksesta kouluttaa lain edellyttämän jäsenrekisterin laadintaan, ylläpitoon ja tietoturvaan. Ilmoittautuminen 15.9. mennessä.

7.10. Suunnitteluseminaari järjestöille, kokoushuone Rydman, klo 17-20: Parempaa toimintaa paremmalla suunnittelulla! Seminaarissa pohditaan työpajamuotoisesti järjestöjen toiminnan suunnittelun käytäntöjä kuten toimintasuunnitelman hyväksyttämistä syyskokouksella, strategian laadintaa, viestintäsuunnitelmia ynnä muuta. Ilmoittautuminen 6.10. mennessä e-lomakkeella.

17.10. Yhdenvertaisuusteemainen miniseminaari, Mannerheim-sali, klo 16-18: HYY järjestää yhdenvertaisuusteemoihin liittyvän paneelimuotoisen miniseminaarin, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Puhujat tulevat eri kansalaisjärjestöistä. Ilmoittautuminen 15.10. mennessä e-lomakkeella:.

14.11. Puheenjohtajaseminaari II, Mannerheim-sali, klo 17-21: Järjestöjen hallituskaudet päättävässä seminaarissa käydään läpi vuoden isoimpia onnistumisia ja turhautumisenaiheita sekä julkistetaan HYYn järjestökilpailujen voittajat. Seminaari on suunnattu järjestöjen väistyville ja uusille puheenjohtajille.  Ilmoittautuminen 11.11. mennessä e-lomakkeella: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/46278/lomake.html

12.12. Tilinpäätösilta, Mannerheim-sali, klo 17-20: Tilinpäätöskoulutuksessa kouluttajana KHT Johanna Hilden, joka veti keväällä taloudenhoitajakoulutuksen järjestöille. Koulutus on suunnattu järjestöjen taloudenhoitajille ja siellä annetaan konkreettiset työvälineet järjestön tilinpäätöksen laatimiseen. Koulutukseen osallistuvia pyydetään ottamaan omat tietokoneet mukaan ja asentamaan valmiiksi Tilitin-ohjelma, sillä koulutuksessa opetetaan tekemään tilinpäätös näillä välineillä. Ilmoittautuminen 10.12. mennessä e-lomakkeella: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/46340/lomake.html

Koulutuksien materiaalit julkaistaan aina tilaisuuden jälkeen sivulla Ohjeet ja dokumentit.