Järjestöille

Toiminta-avustukset 2017

12.04.2017

Järjestöjen toiminta-avustukset on myönnetty vuodelle 2017

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) on myöntänyt 197 000 euroa toiminta-avustuksia piirissään toimiville järjestöille. Tuet on myönnetty järjestöjen toiminnastaan toimittamien tietojen perusteella. Toiminta-avustuksia myönnettäessä on huomioitu järjestöjen jäsenmäärä, tapahtumien määrä ja toiminnan laatu.

Toiminta-avustuksia myöntämällä ylioppilaskunta pyrkii turvaamaan järjestöjen toimintaedellytykset sekä kannustamaan järjestöjä kehittämään toimintaansa muun muassa avoimemmaksi, monipuolisemmaksi ja yhdenvertaisemmaksi.

Toiminta-avustuksen tukisummaa on kasvatettu tälle vuodelle 30 000 euroa, joten myönnetyt avustukset eivät ole verrannollisia viimevuotisiin avustussummiin.

Myönnetyt järjestöjen toiminta-avustukset löytyvät täältä: https://hyy.helsinki.fi/sites/default/files/avustukset2017.xlsx

Palautteet myönnetyistä avustuksista löytyvät TAHLO-järjestelmästä viimeistään 14.4. Lisätietoa järjestöjen tukien määräytymisestä on saatavissa talousjohtokunnan toiminta-avustusten palautetilaisuudessa, joka pidetään 20.4 klo 17 - 18 HYYn keskustoimistolla kokoushuone Sparressa (Mannerheimintie 5A, kerros 2.). Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen seuraavan linkin kautta, jotta järjestöille osataan antaa kohdistettua palautetta:

Mikäli järjestönne ei pääse osallistumaan kyseiseen tilaisuuteen, voitte olla yhteydessä saamastanne tuesta myös talousjohtokunnan puheenjohtaja Lauri Linnaan (puh. 050 5950324 ja sähköposti lauri.linna a hyy.fi).

HYYn säännöt toiminta-avustuksen jakamisesta sallivat rekisteröitymättömien yhdistysten tuen rajaamisen 420 euroon. Ensi vuonna rekisteröitymättömien järjestöjen tukea rajataan tähän maksimisummaan. Järjestöjen, jotka saisivat tätä suuremman summan, kannattaa rekisteröityä tämän vuoden aikana, jotta voisivat jatkossa saada tätä suurempaa avustusta.

Toiminta-avustuksen ennakko on maksettu järjestöjen TAHLOon ilmoittamalle tilille 4.4. Ennakkoa maksetaan järjestöille, jotka ovat saaneet vuonna 2016 toiminta-avustuksia yli 170 euroa. Ennakko on kolmasosa järjestön edellisen vuoden tuesta.

Lisätietoja:

Lauri Linna