Järjestöille

Tuota tapahtuma HYY150-festivaaliin!

21.02.2018

Onko järjestölläsi mahtava vakiotapahtuma, jonka haluaisit järjestää tänä vuonna tavallista paksummalla budjetilla ja suuremmalla viestinnällisellä panostuksella? Onko osakuntasi tehnyt joskus yksittäisen huipputapahtuman, joka kannattaisi ehdottomasti järjestää uudestaan? Oletko aina haaveillut toteuttavasi tapahtumakonseptin, johon harrastusseurallasi ei toistaiseksi ole ollut tarpeeksi rahaa tai resursseja? Vai haluatko järjestää HYY-kamujesi kanssa muuten vaan jotain hienoa 150 vuotta täyttävän ylioppilaskunnan kunniaksi?

Tänä vuonna se onnistuu.

Eeppisten vuosijuhlien, Floran päivän, Mantan lakituksen ja muiden perinteisten tapahtumien lisäksi HYY järjestää juhlavuoden kunniaksi HYY150-nimisen kaksiviikkoisen festivaalin, joka kokoaa yhteen ylioppilaskunnan piirissä toimivien järjestöjen, osakuntien, harrastusseurojen ja valiokuntien kiinnostavimmat tapahtumat. Festivaali kiertää Helsingin yliopiston kampuksia ja ydinkeskustaa 10.24.11. ja se huipentuu HYYn 150. vuosijuhlaan.

Festivaalikatalogia täytetään nyt. Ilmoita järjestösi tapahtuma mukaan!

HYY150-festivaalin tapahtumien on oltava laadukkaita, yleisölähtöisiä, kaikille avoimia ja HYYn arvojen mukaisia, mutta muuten tyyli on vapaa. Haluaisitko järjestää bändi-illan, kuorokonsertin tai teknobileet? Entäpä haastattelu-, väittely- tai keskustelutilaisuuden? Stand up -illan, teatteriesityksen tai dragshow’n? Tai vaikka ruokamarkkinat, tiedenäyttelyn, historiallisen kävelykierroksen tai pakohuonepelin?

Liittyipä ideasi sitten tieteeseen, taiteeseen tai vaikka luontoon, ilmoita se HYY150-festivaaliin ja tule mukaan tekemään juhlavuoden suurinta tapahtumaa. HYY tarjoaa festivaaliin osallistuville tahoille apurahaa, tuotannollista sparrausta, näkyvyyttä HYYn tapahtumaviestinnässä sekä tukea tapahtumatilojen hankkimiseen.

Laadi tapahtumastasi kuvaus, talousarvio ja alustava viestintäsuunnitelma, ja ilmoita se mukaan 30.4. mennessä tällä lomakkeella: https://www.lyyti.in/HYY150festivaali_3190/fi

HYY pidättää oikeuden valikoida HYY150-festivaaliin osallistuvat tapahtumat. Festivaalille valitut järjestöt allekirjoittavat sopimuksen, jossa apurahan myöntämisen ehdot määritellään. Apurahojen myöntämisestä päätetään tapahtumakohtaisesti. Tapahtumat on järjestettävä festivaalin aikana 10.24.11.2018. Niiden on oltava kaikille avoimia ja ne on toteutettava HYYn arvojen mukaisesti – HYYn arvoihin voit tutustua täällä: https://hyy.helsinki.fi/fi/node/36

Kysymykset ja tiedustelut:
krista.holm (at) hyy.fi