Järjestöille

Uusien järjestöjen hakeminen HYYn piiriin

04.05.2017

Uusiksi HYYn piirissä toimiviksi järjestöksi pyrkivien järjestöjen on täytettävä sähköinen hakulomake TAHLO-järjestelmässä HYYn verkkosivuilla ja palautettava tarvittavat liitteet TAHLOn kautta tai HYYn palvelutoimistoon, syksyn osalta lauantaihin 30.9.2017 mennessä. Järjestöjen hakemukset käsittelee HYYn talousjohtokunta, ja tiedon hyväksymisestä tai hylkäämisestä saa normaalisti noin kuukauden kuluttua hakuajan päättymisestä. HYYn Järjestöwikissä on ohjeet TAHLOn käyttöön ja uuden järjestön rekisteröimiseen valtakunnalliseen yhdistysrekisteriin.

Uuden järjestön on täytettävä vuosittain vahvistettavat säännöt HYYn piirissä toimivaksi järjestöksi.

Hyväksyntään tarvittavat liitteet ovat seuraavat:

• Talousarvio 2017
  • Toimintasuunnitelma 2017
  • Järjestön säännöt
  • Järjestön perustamiskokouksen pöytäkirjanote tai perustamiskirja
  • Jäsenluettelo. HYYn jäsenten osalta listaukseen on merkittävä Helsingin yliopiston opiskelijanumero.

Lisätietoja:

HYYn hallituksen jäsen Matias Nurmi, matias.nurmi [ a ] hyy.fi, 050 543 9615