Järjestöille

Uusien järjestöjen haku HYYn piiriin auki 30.9. asti

09.09.2013

Uusiksi HYYn piirissä toimiviksi järjestöksi pyrkivien järjestöjen on täytettävä sähköinen hakulomake TAHLO-järjestelmässä HYYn verkkosivuilla ja palautettava tarvittavat liitteet TAHLOn kautta tai HYYn palvelutoimistoon, syksyn osalta maanantaihin 30.9.2013 kello 15.00 mennessä. Järjestöjen hakemukset käsittelee HYYn talousjohtokunta, ja tiedon hyväksymisestä tai hylkäämisestä saa normaalisti noin kuukauden kuluttua hakuajan päättymisestä. HYYn Järjestöwikissä on ohjeet TAHLOn käyttöön ja uuden järjestön rekisteröimiseen valtakunnalliseen yhdistysrekisteriin.

Uuden järjestön on täytettävä vuosittain vahvistettavat säännöt HYYn piirissä toimivaksi järjestöksi.

Hyväksyntään tarvittavat liitteet ovat seuraavat:

• Talousarvio 2013
  • Toimintasuunnitelma 2013
  • Järjestön säännöt
  • Järjestön perustamiskokouksen pöytäkirjanote tai perustamiskirja
  • Jäsenluettelo. HYYn jäsenten osalta listaukseen on merkittävä Helsingin yliopiston opiskelijanumero.

Lisätietoja:

HYYn hallituksen jäsen Lauramaija Hurme, lauramaija.hurme [ a ] hyy.fi, 050 543 9615

Järjestöistä vastaava asiantuntija Akseli Huhtanen, jarjestosihteeri [ a ] hyy.fi, 050 537 3798