Virheviesti

Notice: Only variables should be passed by reference funktiossa hyy_utils_i18n_translate_path() (rivi 213 tiedostossa /biz/1/hyy/git/drupal/modules/hyy_utils/hyy_utils.module).×

Blogi

Syksyllä on hyvä startata kaikkea uutta, vaikka näin lokakuun harmaudessa siltä ei aina tunnukaan. Hyvää aikaa aloittaa opinnot uudessa tiedekunnassa, asettaa uusia tavoitteita ja totta kai aloittaa uusi blogi! Tervetuloa siis sen ääreen - mainiota, että luet tätä juuri nyt! 

Fuksiseikkailu

Keskustakampuksen täyttäneet Avajaiskarnevaalit, huikea Fuksiseikkailu (hyvä fuksit!) ja aina yhtä peto Antti Tuisku tulivat ja menivät. Mitä onkaan tulossa vielä? 

No vaikka mitä mahtavaa! 26.-28.10 ja 31.10.-2.11.2016 pidettävä edustajistovaalien äänestys on ehdottomasti koko vuoden kohokohta, sillä niissä jokainen HYYn jäsen pääsee vaikuttamaan siihen, millainen yhteinen ylioppilaskuntamme on seuraavan kahden vuoden ajan.  Tällä kertaa äänestäminen tapahtuu sähköisesti, joten se on helpompaa kuin koskaan! Lue lisää edustajistovaaleista täältä

Vuosijuhlaviikko pärähtää käyntiin 21.11. ja huipentuu säkenöivään vuosijuhlaan, jota vietetään Vanhalla ylioppilastalolla 26.11. Tule ehdottomasti ainakin HYYn synttäribileisiin tuolloin kello 23 alkaen! Upea ja näyttävä Vanha on sellainen paikka, jossa juhliminen on jo elämys sinänsä. Vuosijuhlaviikolla järjestetään vaikka mitä muutakin ohjelmaa, josta tulee lisätietoa marraskuun alussa. 

Hilpaisemme syksyn mittaan raivobailaamaan myös Viikissä sekä juhlistamme yhdessä itsenäisyyspäivää pitkin Helsingin keskustan katuja. Toivottavasti tulet mukaan, kaikki tämä on juuri sinua varten!

Perjantaiterveisin

Noora Eilola
HYYn hallituksen jäsen
Kulttuuri ja viestintä 

P.S. Kuva oli muuten myös yliopistolla Porthanian aulassa! Mahtavaa!