Opiskelija, nauti edullisesta kulttuurista tänäkin vuonna!

HYY ja Lyyra ovat jälleen koonneet samoihin kansiin opiskelijoille pääkaupunkiseudulla tarjottavat kulttuuriedut. Carpe culturam! – opiskelijan kulttuuriedut 2011–2012 -vihkosen tiedot on päivitetty viime vuodesta ja se on nyt entistäkin kattavampi – mukana on jo yli 150 kulttuuritoimijaa! Käy siis hakemassa omasi ja nauti edullisesta kulttuurista: vihko on jaossa mm. HYYn palvelutoimistossa ja lukuvuositarrojen jakopisteissä kaikilla neljällä kampuksella. Vihkon tiedot löytyvät myös HYYn nettisivuilta osoitteesta www.hyy.fi/kulttuuriedut sekä Lyyran verkkopalvelusta.

Monipuolinen kulttuurin harrastaminen opiskeluaikana on tärkeä osa fiksuksi ja sivistyneeksi ihmiseksi kasvamista, ja monet pääkaupunkiseudun laajan kulttuurikentän toimijoista myös tarjoavat toisinaan merkittäviäkin opiskelija-alennuksia lipuistaan. Tieto tästä vain ei aina kulje kulttuurista kiinnostuneelle opiskelijalle asti, ja kuuden euron konsertit, ilmaiset museopäivät ja huippuhalvat teatteriliput menevät helposti sivu suun. Juuri tässä HYY ja Lyyra haluavat olla avuksi.

Kannustamme myös kaikkia osallistumaan opiskelijan kulttuurietupaketin tekemiseen entistäkin kattavammaksi: mahdollisia uusia tai puuttuvia opiskelija-alennuksia sekä muuttuneita tietoja saa mieluusti ilmiantaa HYYn kulttuurisihteerille (kulttuurisihteeri(ät)hyy.fi), ja opiskelija-alennusten puutteesta kannattaa aina antaa suoraa asiakaspalautetta kulttuuritoimijoille itselleen. HYY ja Lyyra toivottavat kaikille opiskelijoille elämyksellisiä hetkiä kulttuurin parissa!