Tule valitsemaan yliopiston tulevia mainostuotteita!

Helsingin yliopisto suunnittelee itselleen uusia mainostuotteita, kuten pipoja ja huppareita. Nyt kaivataan opiskelijoita valitsemaan ehdotuksista parhaat.

Yliopiston Viestintä ja yhteiskuntasuhteet etsii 3-4 opiskelijaa kertomaan mielipiteensä. Jos haluat päästä sanomaan sanasi siitä, mikä pipo on hienoin ja millainen huppari on tyylikkäin, toimi heti. Palkkioksi arvioinnista arvioijat saavat valita jonkun tuotteista.

Tuotteita pääsee arvioimaan 31.8. kello 13-15 yliopiston viestinnän tiloissa (Fabianinkatu 18). Jos haluat mukaan ja ehdit paikalle kyseisenä ajankohtana, ilmoittaudu heti mukaan.

Ilmoittautumiset maanantaihin 29.8. mennessä: tuuli.heikkila-ahti@helsinki.fi (kopio viestistä Tanja Paanaselle: tanja.paananen@helsinki.fi)