Tilinpäätösilta 10.12.
HYYn synttärikahvit kampuksilla!
Kysy järjestövaliokunnalta ja anna palautetta

Tilinpäätösilta 10.12.

Vuosi lähenee loppuaan ja järjestön tilinpäätös häämöttää horisontissa. Mutta mitä tasetilille kirjataan? Mitä kaikkea tilinpäätökseen kuuluu? Mitä eroa on taseen vastaavalla ja vastattavalla? Kuka allekirjoittaa tilinpäätöksen?

HYY järjestää taloudenhoitajille suunnatun tilinpäätösillan, missä opetellaan tekemään yhdistyksen tilinpäätös. Kouluttajana toimii KHT-tilintarkastaja Johanna Hildén. Tilinpäätösilta pidetään 10.12. klo 17-20 Mannerheim-salissa. Koulutus pidetään suomeksi. Ilmoittaudu tilinpäätösiltaan täällä 7.12. mennessä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/46340/lomake.html

Järjestövaliokunnan järjestäytymiskokous 3.12. klo 18

HYYn järjestövaliokunnan toiminnantäyteinen vuosi huipentuu 3.12 järjestettävään vaalikokoukseen. Vaalikokouksessa valitaan tulevalle vuodelle puheenjohtaja, varapuheenjohtajat sekä sihteerit, mutta valiokunnan toimintaan voi tulla mukaan myös kesken vuotta!

Onko Sinulla haluja olla mukana kehittämässä ylioppilaskunnan järjestökenttää, vai haluatko vain tutustua muihin järjestötoimijoihin ja saada uutta intoa toimintaan?
Kaikkea tätä voi toteuttaa järjestövaliokunnassa!

Osallistuaksesi valiokunnan toimintaan sinun ei tarvitse tietää mitään, riittää että olet kiinnostunut järjestöistä.Ei haittaa vaikka olet fuksi, mutta ei myös haittaa vaikka olisit jo n:n vuoden jäärä. Kokoukset ovat avoimia kaikille HYYn jäsenille.

Jos et ole vielä ehtinyt tutustua järjestövaliokunnan toimintaan, tule mukaan seuraavaan kokoukseen, joka pidetään 18.11 kello 18 alkaen kokoustila Seppeleessä. Jos et pääse paikalle kokoukseen, mutta olet kiinnostunut valiokunnassa toimimisesta, ota yhteyttä valiokunnan puheenjohtajaan Tero Juutilaiseen (tero.juutilainen [ a ] helsinki.fi)!

Liity myös valiokunnan FB-ryhmään: HYYn järjestövaliokunta.

Mitä? Järjestövaliokunnan vaalikokous
Missä? Mannerheim-sali, Uusi ylioppilastalo 5.krs
Milloin? 3.12 kello 18
Miksi? Koska järjestöt<3

Sivistys-saunan peruutusehdot muuttuivat

Sivistys-saunan peruutusehdot ovat muuttuneet. Saunan vuokrauksen voi peruuttaa ilman veloitusta 21 vrk ennen vuokrapäivää, aikaisemman 14 vuorokauden sijaan. Mikäli peruutus tapahtuu alle 21 vrk ennen vuokrapäivää veloitetaan koko tilauksen hinta. Muistakaa siis maksaa tai peruuttaa saunavarauksenne ajoissa!

HYYn synttärikahvit kampuksilla!

147. syntymäpäiviensä kunniaksi Helsingin yliopiston ylioppilaskunta tarjoaa jäsenilleen kakkukahvit kampuskohtaamispaikoilla Meilahdessa, Kumpulassa ja Viikissä. Kahvitus on vuosijuhlaviikolla 23.11.2015 klo 14–16. Tule hengähtämään hetkeksi tenttien ja syksyn kurssien päättymisen rumbasta sekä pistä suusi makeaksi. Ota kaikki hyöty irti tästäkin ylioppilaskunnan tarjoamasta jäsenedusta!
Meilahden kampuskohtaamispaikka Biomedicumissa.
Kumpulan kampuskohtaamispaikka Physicumissa.
Viikin kampuskohtaamispaikka A-talossa, Latokartanonkaari 9.

Kysy järjestövaliokunnalta ja anna palautetta

Oliko Alina-salin varauskierrokset onnistuneita? Pitäisikö niitä parantaa? Entäs puheenjohtajaseminaari? Törmäsitkö valiokuntaan avajaiskarnevaaleilla?

Nyt on mahdollisuus auttaa järjestövaliokuntaa kehittämään omaa toimintaansa. Alla olevan lomakkeen kautta voit jättää niin palautetta kuin kysyä erilaisia järjestöihin liittyviä kysymyksiä. Kysymykset ja palautteet voi jättää anonyymisti ja niihin vastaillaan HYYn järjestöasioiden fb-seinällä.

Palautetta voi antaa myös suoraan valiokunnan puheenjohtajalle Tero Juutilaiselle (tero.juutilainen [ a ] helsinki.fi)