Virheviesti

Notice: Only variables should be passed by reference funktiossa hyy_utils_i18n_translate_path() (rivi 203 tiedostossa /biz/1/hyy/git/drupal/modules/hyy_utils/hyy_utils.module).×

1 TAHLO on auki, päivitä järjestösi yhteystiedot!
2 Toivota kansainvälinen opiskelija tervetulleeksi!
3 Virityspäivä tulee taas maaliskuussa
4 Kiitos kuluneesta vuodesta!

1 TAHLO on auki, päivitä järjestösi yhteystiedot!

Toiminta-avustuksen hakulomake TAHLO toimii myös HYYn järjestötietokantana, ja sinne voi nyt syöttää vuoden 2016 toimijoiden yhteystiedot. HYY koostaa TAHLOon syötettyjen tietojen pohjalta erilaisia tiedotuslistoja, joista voi lukea lisää täältä: http://hyy.helsinki.fi/fi/yhteystiedot-faq/s%C3%A4hk%C3%B6postilistat

HYYn tiedotussähköpostilistat päivitetään tammikuun lopussa. Huomaa, että Perustiedot –sivulla oleva kenttä ”PJ:n tai hallituksen s-posti” on se kenttä, johon syötetty osoite liitetään hyy-jarjestot –tiedotuslistan vastaanottajaksi.

Toiminta-avustusta ja lehtitukea haetaan myös TAHLOn kautta. Tukihakemusten liitteiden viimeinen jättöpäivä on maanantai 29.2. Lisätietoa HYYn järjestötuista tulee tammikuussa.

=============================================

2 Toivota kansainvälinen opiskelija tervetulleeksi!

Welcome Fair kielikeskuksen tiloissa 8.1.2016
Tule mukaan kutsumaan kansainvälinen opiskelija mukaan järjestösi toimintaan. HYYn piirissä toimivilla järjestöillä on mahdollisuus osallistua kansainvälisille tutkinto- ja vaihto-opiskelijoille järjestettävälle Welcome Fairille. Tilaisuus järjestetään Helsingin yliopiston kielikeskuksen tiloissa 14.1.2016 kello 10-16. Paikkoja järjestöille on rajallinen määrä.
Osallistukaa järjestönne kanssa Welcome Fairille, tavatkaa uusia kansainvälisiä opiskelijoita, ja kansainvälistäkää järjestönne arkea ja juhlia.
Ilmoittautuminen tapahtuu oheisella e-lomakkeella, joko koko päiväksi tai vain muutamaksi tunniksi:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/66539/lomake.html Ilmoittauduthan viimeistään 4.1.2016.
Mikäli ette pääse paikalle, mutta haluatte kertoa toiminnastanne esimerkiksi englanninkielisellä julisteella tai flyereilla, ilmoittautukaa samalla e-lomakkeella.
Lisätietoja antaa HYYn asiantuntija Aino Jones: aino.jones@hyy.fi tai 050 543 9608.
Tapahtuman Facebook-sivu löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/events/1523579587934679/

=============================================

3 Virityspäivä tulee taas maaliskuussa

HYY järjestää maaliskuussa järjestötoimijoiden koulutuspäivä Virityspäivän. Virityspäivässä tarjotaan tietoa ja koulutusta järjestöjen toimijoille useista eri aiheista. Virityspäivää ryhdytään suunnittelemaan tammikuussa, joten jos juuri sinulla on idea tai toive tarpeellisesta koulutuksesta tai käsiteltävästä aiheesta, ota yhteyttä HYYn järjestösektoriin!

=============================================

4 Kiitos kuluneesta vuodesta!

HYY kiittää kaikkia järjestötoimijoita vuodesta 2015 ja toivottaa rauhallista, rentoa, kiireetöntä ja onnellista lomaa sekä uutta vuotta! HYYn järjestöpalvelutoimisto on suljettu välillä 23.12.-3.1. Nähdään taas tammikuussa!
=============================================