Virheviesti

Notice: Only variables should be passed by reference funktiossa hyy_utils_i18n_translate_path() (rivi 203 tiedostossa /biz/1/hyy/git/drupal/modules/hyy_utils/hyy_utils.module).×

Järjestöaktiivien restart 22.8.
Järjestökilpailut 2017 & Järjestösankarit
Alina-salin täydennyskoulutukset alkusyksyllä
Opiskelijat goes Pride
Muistutus: Ilmoita järjestösi Avajaiskarnevaaleille, Fuksiseikkailuun ja Welcome Fairille


Järjestöaktiivien restart 22
.8.

Kesän jälkeen voi toisinaan olla vaikeaa totuttautua taas normaalin elämän rytmiin ja paluu järjestöhommiinkin voi joskus stressata. Kenties syyt olla mukana järjestötoiminnassa ovat kesätauon aikana hukkuneet mielestä, ehkä oma jaksaminen kaikessa pyörityksessä arveluttaa. Tai ehkä ei vaan tiedä mistä aloittaa tai olisi kiva nähdä muita järjestötoimijoita. Ei hätää, et ole yksin! Tule uudelleeninnostumaan ja etsimään suuntaa syksylle yhdessä muiden järjestöaktiivien kanssa! Olit sitten järjestösi puheenjohtaja tai yhdenvertaisuusvirkailija, tämä on tapahtuma juuri sinulle.

Ensimmäistä kertaa järjestettävän Järjestöaktiivien restartin ajatuksena on toimia samalla pehmeänä laskuna sekä vauhtia tarjoavana trampoliinina syksyä ja järjestötoimintaan paluuta varten. Tapahtumassa pureudutaan motivaatioon, jaksamiseen ja näiden ylläpitämiseen kuunnellen, pohtien ja yhdessä ideoiden.

Illan tarkempi aikataulu päivitetään lähempänä tapahtuma-ajankohtaa Facebook-tapahtumaan. Tapahtuma sisältää virallisen osion Marian sairaalan Maria 0-1 -tapahtumatilassa ja sen jälkeen jatkot kävelyetäisyyden päässä. Tapahtuman tilat ovat esteettömiä. Tapahtuma on pääosin suomenkielinen, mutta avustamme parhaamme mukaan muissa kielitarpeissa.

Järjestöaktiivien restartin järjestää HYYn Järjestövaliokunta. Tapahtuma on ilmainen ja mukaan mahtuu 140 osallistujaa. Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 8.8. kello 8:08.Järjestökilpailut 2017 & Järjestösankarit

HYYn Järjestövaliokunnan organisoimat järjestökilpailut tulevat taas! Tänä vuonna voittajia etsitään seitsemässä eri kilpailussa. Tämän lisäksi etsitään järjestösankareita! Lisätietoa kilpailuista ja osallistumisesta syksyn alussa. Teaser-kuvaukset tässä:
 
Järjestölehtikilpailu
Löytyykö järjestöltäsi lehti, joka ilmestyessään viedään käsistä, herättää lukijoissaan uusia ajatuksia tai tekee lehteä uraauurtavalla tavalla? Onko juuri teidän lehtenne tänä vuonna voittaja?

Haalarimerkkikilpailu
Onko järjestölläsi varastossa merkkimarkkinoiden todellinen rahasampo, se merkki jonka jokainen haluaa koristamaan haalareitaan? Etsimme nyt sitä upeinta, hulvattominta, nasevinta tai muuten vaan parasta haalarimerkkiä, jolla järjestösi voidaan kruunata kilpailun voittajaksi!
 
Sitsilaulukilpailu
Onko järjestölläsi jokin uusi sitsilaulu, jota ilman ei voi sitsata? Tai laulu, joka on syrjäyttänyt perinteisten sitsilaulujen suosion? Uuden Sitsimusiikin Kilpailu (USK) etsii tuoretta sitsilaulua, joka ihastuttaa uusilla nerokkailla sanoituksillaan, mukaansa tempaisevalla uudella sävellyksellään tai muuten vaan räjäyttää sitsitunnelman kattoon.
 
Yhteistyökilpailu
Yhteistyössä on voimaa! Kilpailussa etsitään kahden tai useamman järjestön omaperäistä, näkökulmia-avartavaa, jäseniä erityisesti hyödyttävää tai ilahduttavaa  yhteistyötä. Yhteistyö voi olla pitkäaikaisempaa toimintaa tai toiminnan osa, tai se voi olla jokin yhdessä järjestetty huikea tapahtuma tai tempaus.
 
BOOST365
Järjestötoiminta antaa valtavasti, mutta usein se myös ottaa paljon. Siksi onkin tärkeää huolehtia aktiivien jaksamisesta. Onko järjestölläsi keinoja saada aktiivit jaksamaan koko vuoden? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme voittaja!
 
Vuoden opintoteko -kilpailu
Järjestittekö opintopiirin, keksittekö uuden tavan kerätä opiskelijapalautetta tai tarjositteko päättäjille keppiä ja porkkanaa? Opintotekokilpailuun voi osallistua opintoihin, koulutuspolitiikkaan ja edunvalvontaan liittyvillä teoilla.
 
Vuoden ympäristösitsit -kilpailu
Loihtiiko järjestösi hersyvän iloisia sitsejä, jotka järjestetään myös ympäristöarvoja silmällä pitäen? Nyt etsitään vuoden parhaita ympäristösitsejä, joissa on otettu huomioon kierrätys, ruoan ilmastovaikutukset, hävikki sekä krääsättömyys. Raadin edessä kuvat näistä juhlista ovat plussaa!
 
Järjestösankarit
Tiedätkö järjestötoimijan, jonka hurjaa työpanosta, positiivista asennetta tai uskomatonta innovatiivisuutta olet ihaillut? Tiedätkö toimijan jota ilman esimerkiksi järjestösi äärimmäisen tarpeellinen sääntöuudistus olisi jäänyt ikuisiksi ajoiksi kesken, jäsenrekisterinne olisi sekalainen kokoelma hukkuneita papereita tai tilat jäisivät aina jälkeenne sotkuisiksi kun muut juoksevat viimeiseen bussiin? Syksyllä voit ilmiantaa nämä järjestösankarit, jotta he saisivat ansaitsemansa tunnustuksen teoistaan!


Alina-salin täydennyskoulutukset alkusyksyllä

Syksyn alussa järjestetään Alina-salin täydennyskoulutuksia. Koulutukset on tarkoitettu pääasiallisesti niille järjestöille, joilla on vuoro syksylle, mutta jotka eivät ole käyneet koulutusta tänä vuonna. Jokaisen järjestön, joka haluaa käyttää Alina-salia, tulee vuosittain lähettää vähintään yksi osallistuja salin käyttökoulutuksiin ja lisäksi jokaisessa tapahtumassa, yhden järjestön nimeämistä järjestyshenkilöistä tulee olla koulutuksen käynyt joko samalla tai edellisellä lukukaudella. Syksyn koulutusten ajankohdat ja ilmottautumisohjeet tarkentuvat elokuun puolen välin jälkeen ja niistä tiedotetaan niin HYYn Järjestöasiat -facebook-sivulla kuin HYYn järjestöille tarkoitetulla sähköpostilistalla.


Opiskelijat goes Pride

Haluaako järjestösi mukaan Helsinki-Pride –kulkueeseen 1.7.? HYY osallistuu Prideen yhdessä muiden ylioppilas- ja opiskelijakuntien sekä niiden kattojärjestöjen kanssa. Ilmoita järjestösi osoitteeseen minna.suorsa@hyy.fi ja tule mukaan marssimaan yhdenvertaisuuden ja monimuotoisuuden puolesta! Lisätietoja Facebook-tapahtumasta.


Muistutus: Ilmoita järjestösi Avajaiskarnevaaleille, Fuksiseikkailuun ja Welcome Fairille

Avajaiskarnevaalien, Fuksiseikkailun ja Welcome Fairin ilmoittautumiset ovat käynnissä nyt ja päättyvät elokuussa.

Avajaiskarnevaaleja vietetään maanantaina 4.9. klo 14-18 Päärakennuksella ja Porthaniassa sekä kaduilla rakennusten liepeillä!
Nyt voit ilmoittaa järjestösi tapahtumaan ja se onnistuu tällä lomakkella. Ilmoittautuminen päättyy 13.8. klo 23.59.

Syksyn eeppisin tapahtuma Fuksiseikkailu tulee 29.9.! Ilmoittautuminen rastinpitäjäksi Fuksiseikkailuun 2017 on auki. Ilmoita järjestösi mukaan täällä. Ilmoittautuminen päättyy 13.8.2017 klo 23.59
Lisätietoja Fuksiseikkailun nettisivuilta.

Welcome fair järjestetään Helsingin yliopiston kielikeskuksen tiloissa ti 29.8. klo 10-17 ja ke 30.8. klo 10-16.
Ilmoita järjestösi mukaan täällä.
Lisätiedot edellisestä järjestötiedotteesta.

Ilmoita järjestösi mukaan Avajaiskarnevaaleille!
Kutsu kansainvälinen opiskelija mukaan toimintaan –  Welcome Fair 29.-30.8.

Palvelutoimiston kesäaukioloajat


Ilmoita järjestösi mukaan Avajaiskarnevaaleille!


Vuonna 2017 avajaiskarnevaaleja vietetään maanantaina 4.9. klo 14-18 Päärakennuksella ja Porthaniassa sekä kaduilla rakennusten liepeillä! Tapahtuman tarkka ohjelma ja aikataulu julkaistaan elokuun lopussa.

Nyt voit ilmoittaa järjestösi tapahtumaan ja se onnistuu Lyytin kautta: https://www.lyyti.in/Avajaiskarnevaalit2017. Ilmoittautuminen päättyy 13.8. klo 23.59. Lomakkeella ilmoittaudutaan pitämään järjestön toiminnan esittelypöytää. Tänä vuonna järjestöjen sijoittelua uudistetaan siten, että esittelypisteen sijainti ei enää määräydy järjestöluokan mukaan. Jos haluat esittelypöytäsi naapuriksi jotain tietyntyyppisiä järjestöjä, ilmoita siitä lomakkeessa.

Jos järjestösi on kiinnostunut esiintymään Avajaiskarnevaaleilla, tule tapaamaan HYYn asiantuntija-tuottaja Arttu Lehtistä ja keskustelemaan, millaisen esityksen voisitte järjestää. Tapaaminen on 15.6. klo 15-17 välisenä aikana HYYn toimistolla (Mannerheimintie 5 C 2. krs). Lisätietoja: arttu.lehtinen@hyy.fi


Kutsu kansainvälinen opiskelija mukaan toimintaan –  Welcome Fair 29.-30.8.


HYYn piirissä toimivilla järjestöillä on elokuussa mahdollisuus päästä esittelemään toimintaansa kansainvälisille tutkinto- ja vaihto-opiskelijoille. Welcome fair järjestetään Helsingin yliopiston kielikeskuksen tiloissa ti 29.8. klo 10-17 ja ke 30.8. klo 10-16.

Kansainväliset vaihto- ja tutkinto-opiskelijat voivat Welcome fairilla hoitaa opiskeluunsa liittyviä asioita. Onneksi opiskelijaelämä on muutakin kuin lupalomakkeita ja palveluita. Tee arjestasi ja juhlistasi kansainvälisempiä ja kutsu kv-opiskelija mukaan toimintaan! Paikkoja on rajallinen määrä, varaa omasi ajoissa. Vahvistamme eri tiedekuntien opiskelijaryhmien tarkemmat vierailuajankohdat elokuussa.

Ilmoittautumiset: https://www.lyyti.in/Welcome_fair_1021/fi

Lisätietoja: HYYn asiantuntija Katja Långvik katja.langvik@hyy.fi , 050 543 9608.


Palvelutoimiston kesäaukioloajat

Palvelutoimisto palvelee HYYn keskustoimiston remontin ajan osoitteessa Mannerheimintie 5 C, Hansakäytävä. Paikalle pääsee esteettömästi Kaivopihalta Yliopiston apteekin vierestä. Aukioloajat ovat ma 10-16 ja ti-pe 10-15.

Toimisto suljettu kesällä 22.6.-28.7.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!
Tiina Petäjä

Järjestöpalvelut
Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY)
+358 50 551 6145
toimisto@hyy.fi 
www.hyy.fi