Syksyn saapuessa on taas aika pohtia, miten jokaisella opiskelijalla olisi järjestön tapahtumassa mukavaa ja turvallista. Tapahtumat ovat tärkeä paikka kavereiden löytämiseen ja ryhmäytymiseen, ja siksi niihin panostaminen on tärkeää. Analysoi oman järjestösi tapahtumat esimerkiksi tämän listan avulla!

• tapahtumaan on mahdollista osallistua jos ei käytä alkoholia
  • tapahtumaan pääsee mukaan vaikka ei osaa kovin hyvin suomea tai ruotsia
  • teema tai ohjelma ei karkota osallistujia tai loukkaa ketään
  • tapahtumapaikka on esteetön tai tapahtumakuvauksessa lukee keneltä voi tarvittaessa pyytää apua
  • suurin osa fuksitapahtumista on sellaisia, joihin osallistumiseen varattomuus ei ole este
  • kaikki järjestäjät ja osallistujat tietävät kuinka hätätilanteissa tulee toimia

Lisää vinkkejä löydät myös Järjestöwikistä.

Tehdään yhdessä yliopistosta mukava paikka meille kaikille!

JÄRJESTÖAKTIIVIEN RESTART ti 22.8.2017, klo. 17.15

Kesän jälkeen on toisinaan vaikeaa totuttautua taas normaalin elämän rytmiin ja paluu järjestöhommiinkin voi joskus stressata. Olit sitten järjestösi puheenjohtaja, yhdenvertaisuusvirkailija tai missä tahansa muussa pestissä, tämä on tapahtuma juuri sinulle. Tule uudelleeninnostumaan ja etsimään suuntaa syksylle yhdessä muiden järjestöaktiivien kanssa!

Ensimmäistä kertaa järjestettävän Järjestöaktiivien restartin ajatuksena on toimia samalla pehmeänä laskuna sekä vauhtia tarjoavana trampoliinina syksyä ja järjestötoimintaan paluuta varten. Tapahtumassa pureudutaan motivaatioon, jaksamiseen ja näiden ylläpitämiseen kuunnellen, pohtien ja yhdessä ideoiden.

Ilmoittautuminen aukeaa ensi tiistaina 8.8. kello 8:08. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Illan tarkempi aikataulu päivitetään lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Tapahtuma sisältää virallisen osion Marian sairaalan Maria 0-1 -tapahtumatilassa ja sen jälkeen jatkot kävelyetäisyyden päässä. Tapahtuman tilat ovat esteettömiä. Tapahtuma on pääosin suomenkielinen, mutta avustamme parhaamme mukaan muissa kielitarpeissa.

Järjestöaktiivien restartin järjestää HYYn Järjestövaliokunta. Tapahtuma on ilmainen ja mukaan mahtuu 140 osallistujaa.

Tapahtuma Facebookissa.