Jokaisen järjestön, joka aikoo käyttää Alina-salia kevään aikana tulee lähettää vähintään yksi edustaja kevään Alina-koulutuksiin. Koulutus tulee olla käyty ennen järjestön Alinan käyttövuoroa. Jokaisen järjestön tulee käydä koulutus kalenterivuosittain ja jokaisessa Alina-salissa järjestettävässä tapahtumassa vähintään yhden järjestyshenkilönä toimivan on täytynyt osallistua koulutukseen viimeisen vuoden aikana. Osallistujien määrää per järjestö ei ole rajoitettu, mutta kunkin osallistujan tulee erikseen ilmoittautua tällä lomakkeella. Kukin osallistuja voi edustaa ainoastaan yhtä järjestöä koulutuksessa.

Koulutukset järjestetään Alina-salissa, Uuden ylioppilastalon A-rapun 3. kerroksessa (Mannerheimintie 5 A). Koulutuksia järjestetään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, huomioithan eri kielivaihtoehdot ja kellonajat valitessasi koulutustasi. Koulutus kestää noin tunnin. Kevään koulutuspäivät ovat

14.1. klo 17 / 18 / 19 (suomi/englanti)
15.1. klo 17 / 18 / 19 (suomi)
16.1. klo  18 / 19 (suomi / ruotsi)
21.1. klo 17 / 18 / 19 (suomi)
22.1. klo 17 / 18 / 19 (suomi)

Ilmoittaudu koulutukseen täällä: https://goo.gl/eeUvXD

HUOM! Jos mikään ajankohdista ei käy järjestöllenne ja/tai tarvitsette koulutuksen ruotsiksi tai englanniksi annettujen ajankohtien ulkopuolelta, infotkaa tästä "Lisätietoja/muuta"-kohdassa. Kertokaa myös milloin varauksenne on, jotta ehdimme kouluttaa teidät ajoissa!

Lisätietoja koulutuksesta antaa HYYn Järjestövaliokunnan puheenjohtaja Lovisa Hirvonen, lovisa.hirvonen(at)helsinki.fi, 050 365 2544.

Muista myös nämä:

Alina-salin käyttöehdot