Järjestöille

Tilat ja varauskalenteri

Kattosauna Sivistys

Domus Gaudium, Leppäsuonkatu 11, 3.krs.

Noin 40 hengen tila. Tilassa on mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, jää- ja kylmäkaappi sekä astianpesukone.  Pöytiä ja tuoleja 40:lle. Tilaan pääsee hissillä (vaatii avaimen). HUOM! Sivistyksellä ei ole enää pyyhkeitä, uunia tai astioita!
Tilaa varataan sähköpostitse HYYn palvelutoimistosta osoitteesta toimisto@hyy.fi. Vapaat vuorot voi tarkistaa HYYn tilavarauskalenterista: http://tilavaraus.hyy.fi

Hinta & vuorot:
su–to 160 € / 8 h (8-16 tai 18-02)
pe–la 190 € / 8 h (8-16 tai 18-02)

Avain tilaan haettava palvelutoimistosta varauspäivänä ja viikonlopun tai juhlapyhän varauksia varten edellisenä arkipäivänä klo 15 mennessä. Tarkista poikkeusaukiolot palvelutoimiston sivulta.

Sivistyksen käyttösopimuksen ehdot (PDF)
Sivistyksen käyttösopimuksen ehdot (Word)

Kellarisauna Niiniluoto

Uusi ylioppilastalo (Mannerheimintie 5), B-rappu, kellari

Varaukset HYYn palvelutoimistosta.

Ei erillistä kokoushuonetta, vaan pelkkä pukuhuone, jonka varustukseen kuuluu pieni jääkaappi. Saunan vuokra on 55 euroa/ilta sunnuntaista torstaihin ja 110 € perjantaisin ja lauantaisin. Lisäksi saunan käyttäjältä peritään avainpantti, jonka saa takaisin, kun avaimet palautetaan sovitusti. Pantti on mahdollista jättää sisään koko vuodeksi. Saunavuoro loppuu aina viimeistään klo 07.00.

Saunaa vuokrataan ainoastaan HYYn piirissä toimiville järjestöille. Saunan avaimen noutajalla on oltava mukanaan järjestönsä nimenkirjoitusoikeudellisen henkilön allekirjoittama valtakirja. Saunan käyttöä koskevat Saunatilojen käyttösopimuksen ehdot. Kellarisauna on hyvin esteellinen. Tilaan ei mene hissiä.

Saunatilojen käyttösopimuksen ehdot (Word)
Saunatilojen käyttösopimuksen ehdot (PDF)