Järjestöille

Tilat ja varauskalenteri

Kekkonen

Kaivotalo, Kaivokatu 10 A, 9. kerros

Varaukset HYYn palvelutoimistosta.

Ullakkosauna Kekkonen on noin 20 hengen tila, jossa pukuhuone toimii hengailutilana, ei erillistä oleskelutilaa. Varustukseen kuuluu jääkaappi. Sauna on käytettävissä klo 10-02 välisenä aikana. Saunan käyttöä koskevat juhla- ja kokoustilojen käyttösopimuksen ehdot. Tila on hyvin esteellinen. 

Kekkosen vuokra HYYn järjestöille on 55 €/ilta sunnuntaista torstaisin ja 110 € perjantaina ja lauantaina. Kekkosen kanssa on mahdollista saada käyttöön viereinen kokoustila Batman lisätilaksi ilman lisämaksua.

HUOM! Jäsenille saunan vuokrahinnat ja -ehdot löydät täältä.

Kekkoseen kuljetaan Kaivokadulta (tie Rautatieaseman ja Kaivopihan välissä) lasiovista Huawei-liikkeen vasemmalta puolelta. Hissillä pääsee 8. kerrokseen, josta noustaan hissistä poistuttaessa vasemmalle jääviä portaita pitkin vielä yksi kerros ylöspäin. Ensimmäisestä lasiovesta pääsee sisään Abloy-avaimella. Kekkoseen kuljetaan käytävän päässä olevasta ovesta Abloy-avaimella. Kattotasanteella käännytään vasemmalle. Kekkosen ovi on toinen vasemmalta. Ovesta kuljetaan tilan omalla mustalla avaimella. Huomioi, että kattotasanteelta pääsee pois vain avaimella.

Rapun ovi menee kiinni arkisin jo klo 18, lauantaisin klo 16 ja sunnuntaisin on kokonaan lukossa. Oven ollessa lukittu, sisään pääsee koodilla, jonka voit kysyä tilaisuuden järjestäjältä. Ovea ei missään vaiheessa saa jättää raolleen apuvälineen avulla.

Saunasta ja kokoushuoneista pitää lähteä sovitun ajan mukaisesti, kuitenkin viimeistään klo 02:00. Pihavartijat seuraavat aikoja ja raportoivat HYYlle poikkeamista.

Tilan käyttäjien pitää viedä kaikki roskat ja pullot/tölkit mennessään pois.

OVET ON AINA LUKITTAVA TILOISTA LÄHDETTÄESSÄ!

 

Kattosauna Sivistys

Sisäänkäynti Leppäsuonkatu 11

Kattosauna Sivistys sijaitsee Domus Gaudiumilla. Sivistykseen kuuluvat saunan ohella tilavat oleskelutilat sekä lasitettu kattoterassi ja varustuksena on videotykki, tussitaulu, tiskikone ja jääkaappi. HYYn piirissä toimivat järjestöt voivat vuokrata kattosauna Sivistystä käyttöönsä hintaan su–to 160 € / klo 8:00–16:00 tai klo 18:00–02:00 ja pe-la 190 € / klo 8:00–16:00 tai klo 18:00–02:00. Järjestöt voivat varata Sivistyksen järjestöhinnoilla kahdesti kalenterivuodessa, kerran perjantai-lauantai -vuorona ja kerran sunnuntai-torstai -vuorona.

Sivistyksen järjestöhinta koskee vain HYYn piirissä toimivia järjestöjä eikä alennusta myönnetä yksityishenkilöille. Sivistystä varattaessa järjestöjen tulee käyttää alennuskoodia HKV14 järjestöalennuksen saamiseksi ja mainittava järjestön nimi varaajan yhteystiedoissa.
Alennus koskee vain Sivistystä, ei muita Sauna2:n vuokraamia tilaussaunoja.

Kattosauna Sivistyksen järjestökäytön ehdot ja ohjeet.

Kattosauna Sivistyksen varaukset ja maksutiedot:

Varauspalvelu: http://sauna2.fi/0/sauna2-kamppi-5/

Kellarisauna Niiniluoto

Uusi ylioppilastalo (Mannerheimintie 5), B-rappu, kellari

Varaukset HYYn palvelutoimistosta.

Ei erillistä kokoushuonetta, vaan pelkkä pukuhuone, jonka varustukseen kuuluu pieni jääkaappi. Saunan vuokra on 55 euroa/ilta sunnuntaista torstaihin ja 110 € perjantaisin ja lauantaisin. Lisäksi saunan käyttäjältä peritään avainpantti, jonka saa takaisin, kun avaimet palautetaan sovitusti. Pantti on mahdollista jättää sisään koko vuodeksi. Saunavuoro loppuu aina viimeistään klo 07.00.

Saunaa vuokrataan ainoastaan HYYn piirissä toimiville järjestöille. Saunan avaimen noutajalla on oltava mukanaan järjestönsä nimenkirjoitusoikeudellisen henkilön allekirjoittama valtakirja. Saunan käyttöä koskevat juhla- ja kokoustilojen käyttösopimuksen ehdot. Kellarisauna on hyvin esteellinen. Tilaan ei mene hissiä.