Äänestä edustajistovaaleissa N-Y-T!

06.11.2012

Edustajistovaalien kaikki 14 äänestyspistettä ovat nyt auki. Nyt on siis jokaisen HYYn jäsenen aika käyttää äänioikeuttaan ja vaikuttaa siihen, mitä ylioppilaskunta tulevaisuudessa on. Nyt päätetään, kuinka HYYn kakku seuraavien kahden vuoden aikana jaetaan.

Äänestyspaikat 6.-7.11. klo 10-18

Unicafe Ylioppilasaukio (Mannerheimintie 3 C)
Yliopiston päärakennus (Fabianinkatu 33)
Porthania (Yliopistonkatu 3)
Metsätalo (Unioninkatu 40)
Kaisa-talo (Fabianinkatu 30)
Oppimiskeskus Minerva (Siltavuorenpenger 5 A)
Terveystieteiden keskuskirjasto (Haartmaninkatu 4)
Hammaslääketieteen laitos (Mannerheimintie 172/Kytösuontie 9)
Physicum (Gustaf Hällströmin katu 2a)
Exactum (Gustaf Hällströmin katu 2b)
Infokeskus (Viikinkaari 11)
EE-talo (Agnes Sjöbergin katu 2)
Ympäristöekologian laitos (Niemenkatu 73, Lahti)
Vaasan yliopisto (Yliopistonranta 7, Vaasa)

Äänestyspaikat Helsingin ulkopuolella Lahdessa ja Vaasassa ovat auki molempina varsinaisina vaalipäivinä klo 10.00−16.00.

Vaalipäivinä kampusalueet valtaa ehdokasryhmittymien kampanjointi, vaaliteltat, karkkien jakajat ja vaalimainokset. Vaalit näkyvät erityisesti äänestyspisteiden läheisyydessä, kuten Porthanian edustalla Yliopistonkadulla. Ehdokkaiden mielipiteisiin voi tutustua HYYn vaalikoneessa osoitteessa www.hyy.fi/vaalikone.

Vaalien tulos selviää vaalivalvojaisissa Vanhalla ylioppilastalolla (Mannerheimintie 3) keskiviikkoiltana 7. lokakuuta. Vaalivalvojaiset alkavat klo 18 ja tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita.

Opiskelijoiden vaalin tulos voi vaikuttaa myös muiden kaupunkilaisten elämään, sillä ylioppilaskunnalla on mittava kiinteistöomaisuus ja lisäksi HYY tekee aktiivisesti yhteistyötä Helsingin kaupungin kanssa muun muassa opiskelija-asumiseen ja joukkoliikenteeseen liittyen. Edustajisto päättää muun muassa Kaivopihan kiinteistöt omistavan HYY Yhtymän omistajaohjauksesta, eli vaikuttaa siihen, mitä aivan Helsingin ytimessä tapahtuu.

Lisätietoja vaaleista HYYn vaalisivulla: www.hyy.fi/vaalit

Vaalitunnelmaa seurataan HYYn edarivaalit -Facebook-sivulla.