Uutiset

Suspendisse ante massa, rhoncus at commodo pharetra, mollis rhoncus ipsum. Duis in felis mi. Nullam in lectus consequat turpis condimentum semper eget vitae erat. Vestibulum tristique nunc vel molestie lobortis. Aliquam erat volutpat. Sed sagittis sagittis massa, sit amet eleifend risus imperdiet ut. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus.

Phasellus in nibh ante. Nullam eleifend augue non lacus accumsan; quis efficitur quam ultricies? Maecenas risus ligula, aliquam id pharetra vel, efficitur egestas enim. Donec risus massa, gravida eu purus non, eleifend molestie enim. Aliquam in diam lacus. Praesent placerat, enim eget dictum laoreet, libero sem vulputate lacus, sed tristique magna tellus et elit! Proin maximus tellus vitae eros porttitor interdum? Proin facilisis enim sed libero rhoncus, vitae eleifend nulla dictum. Morbi et risus erat. Mauris sagittis, odio eget venenatis elementum, nibh lacus scelerisque neque; vel varius leo felis ac purus! Morbi neque odio, feugiat eget tristique sed, efficitur nec sem. Sed ultricies lacus sit amet ex hendrerit; id vulputate eros vehicula. Nulla odio elit, mattis nec viverra eu, gravida vel nisi. Vestibulum dapibus metus.

Lukuvuositarroja ja ylioppilaskalentereita jaetaan 1.8. alkaen HYYn palvelutoimistossa sekä 8.8.–9.9. tarranjakopisteillä Kaisa-kirjastossa, Viikissä ja Kumpulassa sekä Lahdessa ja Vaasassa.  HYYn palvelutoimisto on auki muutamina päivinä elokuussa poikkeuksellisesti normaalia pidempään ruuhkien välttämiseksi.  Alla näet tarranjakopisteiden yhteystiedot ja aukioloajat. HYYn palvelutoimiston aukioloajat päivittyvät kotisivuille myöhemmin syksyllä.

Lisäksi saat seuraavat palvelut opintoneuvojilta Kaisa-kirjaston aulasta:

Lukuvuosi-ilmoittautumiset, nimen- ja osoitteenmuutokset
Viralliset opintosuoritusotteet, opiskelutodistukset, opiskelijoiden matkalippujen ostotodistukset sekä tietoa erilaisista opiskelija-etuuksista

Tarranjakopisteet:

Kaisa-kirjaston aula, Fabianinkatu 30
Ma-pe klo 9–16
Opintoneuvojat paikalla 1.8.–16.9.
Tarroja 8.8.–16.9.
HSL paikalla 8.8.–9.9.

Viikki, Infokeskus Koronan aula, Viikinkaari 11
Tarroja 22.8.–9.9.
Ma-pe klo 10–15

Kumpula, Physicumin aula, Gustaf Hällströmin katu 2a
Tarroja 22.8.–9.9.
Ma-pe klo 10–15

Oikeustieteellinen koulutus, Vaasan yksikkö (Pitkäkatu 28–39, Tammipiha 4. krs), tiedustelut: Amanuenssi Marja-Riitta Hakala, puh. 050-318 5794.
Ympäristötieteiden laitos, Lahti (Niemenkatu 73, 15140 Lahti, puh. 050-316 0574).

Myös Helsingin yliopiston opiskelijapalveluihin on tullut muutoksia. Päärakennuksen (Fabianinkatu 33) opiskelijaneuvonta suljettiin kesäkuun lopussa ja 1.8. aukeaa 6 uutta opiskelijaneuvontapistettä. Lisätietoa uudistuneesta opiskelijaneuvosta saat Helsingin yliopiston kotisivuilta.