Uutiset

Kerttu Kaikkonen (HuK) on HYYn uusi toimistosihteeri. Hän on työskennellyt aikaisemmin muun muassa ulkoasiainministeriössä sekä TutorHousessa. Kerttu opiskelee pääaineenaan englantilaista filologiaa Helsingin yliopistossa ja on ollut pitkään aktiivinen järjestötoiminnassa sekä yliopistossa että sen ulkopuolella.

Toimistosihteerin ydintehtävä on vastata ylioppilaskunnan eri toimielimien kokousasiakirjoista ja tehdä asiakirjoihin liittyviä toimeksiantoja. Lisäksi toimistosihteeri avustaa muun muassa ylioppilaskunnan johtoa hallinnossa ja järjestelyissä.

Kerttu aloittaa työssä 1.8.2017 opintovapaan sijaisuuden loppuun 15.8.2019.

Ylioppilaskunta onnittelee lämpimästi vastavalittua Helsingin yliopiston uutta kansleria, aerosolifysiikan professori Kaarle Hämeriä! Hämeri on julkisuudessa mm. puolustanut korkeakouluopiskelun maksuttomuutta sekä korostanut opiskelijoiden asemaa yhdenvertaisina yliopistoyhteisön jäseninä. Ylioppilaskunta toivoo kanslerilta hedelmällistä yhteistyötä tulevan viisivuotiskauden aikana!

Lisää tietoa Helsingin yliopiston uutisessa kanslerin valinnasta.

Onko hyvä hallinto sinulle tuttu käsite? Tiedätkö, mitä hallinnon opiskelijaedustaja tekee? Hahmotatko kokonaisuudet yhtä tarkasti kuin pienet yksityiskohdat? Osaatko suomentaa hallintokapulakieltä? Jos vastasit yhteen tai jopa useampaan kysymykseen kyllä, voisit hakea valintakoordinaattoriksi meille!

HYY hakee valintakoordinaattoria valmistelemaan ja toteuttamaan hallinnon opiskelijaedustajien valintoja Helsingin yliopiston hallinnon eri toimielimiin. Opiskelijaedustajia valitaan tiedekuntaneuvostoihin, yliopiston kollegioon ja hallitukseen.

Valintakoordinaattorin ydintehtäviä ovat valintaprosessin ja toimikuntien kokousten hallinnointi, valintojen valmistelu ja hakemusten käsittely sekä valintatoimikuntien sihteerinä toimiminen. Tehtävä edellyttää myös viestintätaitoja ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Me olemme:

Ylioppilaskunta, joka palvelee noin 27 000 Helsingin yliopiston opiskelijaa
Tehokas, aktiivinen ja innostava työyhteisö, johon kuuluu noin 14 vakituista työntekijää ja 12 hallituksen jäsentä, jotka ovat opiskelijoita.

Sinulta toivomme:

Helsingin yliopiston tuntemusta, kokemus opiskelijaedustajana toimimisesta lasketaan eduksi
Tarkkuutta ja täsmällistä työotetta
Mahdollisuutta sitoutua iltatyöskentelyyn lokakuussa
Erinomaista suomen kielen taitoa, ruotsin taito on eduksi
Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja

Meiltä saat:

Ylioppilaskuntien TES:n mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen sekä lounasedun
Rennon ja mukavan työyhteisön
Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet

Työtä tehdään yhteistyössä HYYn hallinnon opiskelijaedustajien valinnoista vastaavan asiantuntijan ja hallituksen jäsenen kanssa.

Lähetä meille vapaamuotoinen, enintään sivun pituinen hakukirjeesi, jossa kerrot, miten osaamisesi ja kokemuksesi vastaavat valintakriteereitä. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Hakemukset 14.6. klo. 12.00 mennessä osoitteeseen kirjaamo@hyy.fi. Haastattelut pidetään 19.6.

Työsuhde alkaa 14.8. tai sopimuksen mukaan ja päättyy 17.11.2017. Työaika on keskimäärin 20 tuntia viikossa (53 %). Lokakuussa valintatoimikuntien kokoustaessa työ vaatii intensiivisempää työskentelyä. Lähtöpalkka on 1203,55 euroa (YTES palkkaluokka III), jonka päälle mahdolliset lisät ja luontaisedut.

Lisätietoja:
Aaro Häkkinen, asiantuntija