Uutiset

HYY ja Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali tarjoavat HYYn jäsenille R&A-sarjakortin erikoishintaan 10 € alennuksella ja näytöslippuja HYY-sarjaan puoleen hintaan! Rakkautta & Anarkiaa –festivaali järjestetään 30. kerran 14.–24.9.2017.

HYYn jäsenet voivat ostaa sarjakortteja (11 näytöksen sarjakortti + katalogi) alennettuun hintaan (–10 €) perjantaista 1.9. alkaen Kino Engelistä (Sofiankatu 4) teatterin aukioloaikoina. Sarjakortteja saa 7.9. alkaen myös Kinopalatsista ja Festivaalikeskuksesta (Yrjönkatu 27).

HYYllä on festivaalilla oma opiskelijasarja. HYYn jäsenille on tarjolla viisi elokuvaa puoleen hintaan ma–pe 18.–22.9. Näytöslippuja voi ostaa 7.9. klo 10 alkaen Kino Engelistä, Kinopalatsista sekä Festivaalikeskuksesta Yrjönkadulla. Festivaalin aikana lippuja saa kaikista näytösteattereista.

HYY-sarjan näytökset Savoy-teatterissa

Ma 18.9. klo 16.00 A Ciambra

Ti 19.9. klo 16.00 A Gentle Creature

Ke 20.9. klo 16.00 David Lynch: the Art Life

To 21.9. klo 16.00 Newton

Pe 22.9 klo 16.00 The Summit (Helsingin yliopiston professori Teivo Teivaisen videoalustuksella)

Erikoisihintaista sarjakorttia ja opiskelijasarjan näytöslippuja ostettaessa on näytettävä HYYn jäsenyyden todistava, syyslukukauden 2017 voimassa oleva opiskelijakortti tai Helsingin yliopiston opiskelutodistus ja henkilöllisyystodistus. Alennushintaisia sarjakortteja voi ostaa yhden per henkilö, HYY-sarjan näytöslippuja yhden kappaleen kuhunkin näytökseen.

Festivaalin koko ohjelmisto julkistetaan perjantaina 1.9.2017.

Helsingin yliopiston hallitus on yliopiston ylin päättävä toimielin. Hallitukseen valitaan tänä syksynä kaksi opiskelijajäsentä, joista päätöksen tekee Helsingin yliopiston ylioppilaskunta. Hallituksen opiskelijajäsenten toimikausi on kaksi vuotta ajalla 1.1.2018–31.12.2019. Haku päättyy 7.9.2017 klo 12.00. Lisätietoa täällä.

Oletko innostunut juhlien järjestämisestä? Haluatko olla mukana tekemässä säkenöivää vuosijuhlaa upeissa puitteissa? Tule mukaan HYYn vuosijuhlatiimiin!

HYYn 149. vuosijuhla järjestetään torstaina 23.11.2017 Crowne Plaza -hotellin monipuolissa tiloissa. Elegantin pöytäjuhlan jälkeen ilta jatkuu kaikille avoimien jatkojen merkeissä pitkälle yöhön. Luvassa on syksyn upeimmat juhlat ja kenties yksi opiskelijaelämäsi unohtumattomimmista hetkistä, jonka järjestelyyn sinulla on nyt mahdollisuus osallistua!

Haemme vuosijuhlatiimiin kahta laulunjohtajaa ja 3-4 airutta. Laulunjohtajana juonnat pöytäjuhlaa, olet avainasemassa juhlan tunnelman luomisessa ja pääset vaikuttamaan juhlan lauluihin. Jos olet rohkea esiintyjä ja sinulla on kokemusta laulunjohtamisesta, tule mukaan tiimiin! Tehtävään voi hakea myös parina.

Airueena puolestaan pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan juhlan sisältöön ja yksityiskohtiin liittyviä asioita niin ennen juhlaa kuin juhlan aikanakin. Tärkeintä on, että olet innostunut ja valmis monenlaisiin tehtäviin aina koristelusta kukkien noutamiseen ja vieraiden ohjaamiseen juhlassa.

Laulunjohtajat ja airuet pääsevät osaksi fantastista vuosijuhlatiimiä sekä nauttimaan vuosijuhlasta ilmaiseksi - puhumattakaan huikeasta kokemuksesta ison vuosijuhlan järjestämisestä. Vuosijuhlatiimille järjestetään myös juhlan jälkeen kiitos-ilta.

Kiinnostuitko? Huippua! Laita viestiä osoitteeseen emma.korhonen@hyy.fi (viimeistään 15.9.)

Lisätietoja:
Emma Korhonen, vuosijuhlamestari p.0405765841, emma.korhonen@hyy.fi