Uutiset

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) on 27 000 yliopisto-opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii jäsenistönsä ja piirissään toimivien järjestöjen edunvalvonta- ja palveluorganisaationa.

HYY etsii joukkoonsa uutta koulutuspoliittista asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen alkaen 19.2. tai sopimuksen mukaan.

Haluatko olla mukana kehittämässä Helsingin yliopiston opetusta parhaaksi mahdolliseksi? Innostutko koulutuksen digitalisaatiosta ja uusista oppimisen keinoista? Havaitsetko työelämän uudet trendit? Haaveiletko urasta, jossa pääsee suoraan vaikuttamaan sekä Suomen koulutuspolitiikkaan että opiskelijan elämään?  Mikäli haluat ja osaat tehdä mainiota edunvalvontaa ja viestiä siitä, haluamme sinut. Koulutuspoliittisen intosi lisäksi sovit rentoon ja taitavaan työyhteisöömme.

Työssäsi muun muassa vastaat opetuksen kehittämisestä ja siihen liittyvien muutosten havaitsemisesta sekä opintojen työelämäyhteyksistä. Lisäksi vastaat oman alasi asioiden esittelystä HYYn hallitukselle. Tehtäviisi kuuluu koulutuspoliittisista asioista viestiminen niin toimiston sisällä kuin ulkoisesti esimerkiksi sidosryhmiä tapaamalla ja sosiaalisessa mediassa osallistumalla.

Me olemme:

Ylioppilaskunta, johon kuuluu noin 27 000 jäsentä
Tehokas, aktiivinen ja intohimoinen edunvalvoja
Muun muassa 8 asiantuntijasta ja 12 hallituksen jäsenestä rakentuva innokas työyhteisö, jossa hommat hoidetaan yhdessä asiantuntevasti ja rennolla otteella

Sinulta odotamme:

Perustietämystä koulutuspolitiikasta ja sen tämänhetkisistä trendeistä
Näkemystä työelämän murroksesta
Tarkkaa työotetta, kykyä hallita isojakin kokonaisuuksia
Itsenäistä otetta, tiimityö- ja ongelmanratkaisutaitoja
Oppimisesta ja opetuksen kehittämisestä innostumista
Korkeakouluopintoja
Halua kehittyä koulutuspolitiikan osaajana
Viestinnällisiä taitoja

Meiltä saat:

Mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan
Ylioppilaskuntien TES:n (2 270, 85 €/kk) mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen
Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia
Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet
Mahtavat työkaverit

Haku päättyy sunnuntaina 11.2. klo 23.59. Lähetä meille vapaamuotoinen, enintään sivun pituinen hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lähetä hakemus osoitteeseen hallinto@hyy.fi otsikolla "Asiantuntija". Haastattelut pidetään tiistaina 13.2. Valinta tehdään hallituksen kokouksessa torstaina 15.2.

Lisätietoja antaa pääsihteeri Aaro Riitakorpi (0400 816 426), aaro.riitakorpi@hyy.fi.

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Haluatko vaikuttaa yliopiston tilaratkaisuihin, tietotekniikkapalveluihin tai yliopiston kirjastojen toimintaan? Kiinnostaako Kielikeskuksen tai Avoimen yliopiston opetuksen kehittäminen? Nyt voit hakea opiskelijajäseneksi yliopiston yksiköiden johtokuntiin ja vaikuttaa koko yliopistoa koskeviin palveluihin!

HYY hakee nyt opiskelijaedustajia useisiin koko yliopistoa palvelevien yksiköiden johtokuntiin:

Avoimen yliopiston johtokunta

Helsingin yliopiston kirjaston johtokunta
Haetaan: 2 varsinaista jäsentä ja 2 varajäsentä

Kansalliskirjaston johtokunta

Kielikeskuksen johtokunta
Haetaan: 2 varsinaista jäsentä ja 2 varajäsentä

Laadunhallinnan ohjausryhmä

Tietotekniikkakeskuksen johtokunta
Haetaan: 1 varsinainen jäsen (ei varajäsentä)

Tilatoimikunta
Haetaan: 1 varsinainen jäsen ja 1 varajäsen

Avoinna on nyt myös muutamia muita opiskelijaedustajan tehtäviä:

Aleksanteri-instituutin johtokunta
Haetaan: Haetaan: 1 varsinainen jäsen ja 1 varajäsen

Luonnontieteellisen keskusmuseon johtokunta
Haetaan: 1 varsinainen jäsen ja 1 varajäsen

Viikin kaksikielisen opetuksen kehittämisen ohjausryhmä
Haetaan: 1 varsinainen jäsen

Keskustakampuksen kaksikielisen toiminnan kehittämisen ohjausryhmä

Tutkijakollegiumin johtokunta
Haetaan: 1 varsinainen jäsen ja 1 varajäsen (Huom: Jäsenten on oltava jatko-opiskelijoita!)

Tieteellinen neuvosto
Haetaan: 1 varsinainen jäsen (ei varajäsentä)

Lisätietoa ja hakuohjeet löydät osoitteesta www.halloped.fi. Hakuaika päättyy maanantaina 5.2.2018 klo 14.00. Lisätietoa hakemisesta ja opiskelijaedustajana toimimisesta antaa koulutuspoliittinen asiantuntija Jenna Sorjonen, 0503255202, jenna.sorjonen(at)hyy.fi.