Aaro Häkkisestä HYYn uusi koulutuspoliittinen asiantuntija

11.08.2016

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta on valinnut HYYn uudeksi koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi oikeustieteiden ylioppilas Aaro Häkkisen.  Häkkinen aloittaa työssään välittömästi.

Koulutuspoliittinen asiantuntija vastaa hallinnon opiskelijaedustajien valinnasta ja tukemisesta. Vastuualueeseen kuuluu myös koulutuspoliittinen edunvalvonta sekä koulutuspoliittisten trendien seuraaminen. Lisäksi asiantuntija vastaa oman sektorinsa viestinnästä niin toimiston sisällä kuin ulkoisesti jäsenille ja sidosryhmille.

Häkkisellä on laaja kokemus edunvalvontatyöstä. Hän on työskennellyt koulutuspoliittisena sihteerinä HYYssä sekä edunvalvontakoordinaattorina Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ry:ssä. Lisäksi Häkkinen on toiminut lukuisissa luottamustehtävissä.