Ansku Holstila valittiin HYYn kuntavaalikoordinaattoriksi

24.01.2017

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta on valinnut kuntavaalikoordinaattorikseen valtiotieteiden maisteri ja ympäristötieteiden ylioppilas Ansku Holstilan. Holstila aloittaa työssään 24.1. Työ on määräaikainen ja jatkuu 24.5.2017 asti.

Holstila on toiminut kampanjakoordinaattorina muun muassa Hiilivapaa Suomi -kampanjassa sekä ollut mukana tekemässä viestintää ja koordinointia useissa ilmastokampanjoissa.

Kuntavaalikoordinaattorin tehtäviin kuuluu muun muassa kampanjatapahtumien järjestäminen, vaaleihin liittyvien viestintämateriaalien tuottaminen ja hankkiminen sekä World Student Capital -verkoston kuntavaalitavoitteiden edistäminen erityisesti Helsingissä. Kuntavaalikoordinaattorin haussa painotettiin kaupunkivaikuttamisen osaamista sekä viestintätaitoja.

HYYn kärkitavoite kevään 2017 kuntavaaleissa on nopeuttaa Tiederatikan toteutumista niin, että rakennustyöt aloitetaan vuoteen 2025 mennessä. Tiederatikka yhdistäisi 40 % pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijoista ja sen vaikutusalueella on jopa 100 000 työpaikkaa.