Arttu Lehtinen HYYn tuottajaksi

07.04.2017

HYYn uudeksi tuottajaksi on valittu Arttu Lehtinen. Arttu, 28, on Humakista valmistunut kulttuurituottaja, joka on toiminut muun muuassa tuottajana Funky Amigos ry:lle ja Wildlife Festivalille sekä viestintäassistenttina We Jazzissa.

Tuottaja johtaa ylioppilaskunnan tapahtumatuotantoa, kuten Suomen suurinta fuksitapahtumaa Fuksiseikkailua, sekä suunnittelee ja toteuttaa HYY150-juhlavuoden. Tuottaja vetää myös erityisesti HYY-yhteisöä sitouttavaa viestintää ja markkinointia.

"Mahtava fiilis päästä tuottamaan tapahtumia HYYlle! Ylioppilaskunnan kanssa lähdemme tekemään tapahtumia, joissa yhdistyvät HYY150-vuoden juhlallisuudet, elämyksellisyys ja yhteisöllisyys. Minulle on erityisen tärkeää tehdä tapahtumista kohtauspaikkoja kaikille HYYn jäsenille – ja näyttää ulospäin, miten hienoja juttuja opiskelijat ja ylioppilaskunta tekevät!"

Hommiin Arttu pääsee jo tiistaina 11.4.