Avajaiskarnevaalit 2015

18.08.2015

Keskustakampuksen kaduilla ja käytävillä pomppulinna, kärrytiedesauna, halpaa & hyvää jäätelöä, ninjoja, pop-up-speksi, katusitsit sekä (melkein) kaikki opiskelijajärjestöt esittäytymässä…

Avajaiskarnevaalit maanantaina 31.8. klo 14-18, Päärakennuksella ja Porthaniassa sekä kaduilla rakennusten liepeillä

Tapahtuma Facebookisssa: https://www.facebook.com/events/1593491944249732/

Ohjelma:

Klo 14–18 Pomppulinna (Porthanian aukio)

Klo 14 –> Jädelinon jäätelövaunu tarjoilee lukuvuoden kausimakuja kuten mm. opintopistettä ja kansleria 1 € hintaan Helsingin yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle (Yliopistokadulla päärakennuksen kyljessä)

Klo 14–14.30 Ylioppilaskunnan Soittajat (päärakennuksen sisäpiha)

Klo 14.15–17 Järjestövaliokunnan katusitsit: kaikille avoin pöytäjuhla, ilmoittautuminen paikan päällä klo 14 alkaen (Fabianinkadulla päärakennuksen edessä)

Klo 15–15.50 Budonäytös: mm. aikido, daitoryu, haidong gumdo, judo, karate, taekwon-do, taido, tai shin mun (Yliopistokadun ja Fabianinkadun risteys)

Klo 15–16.30 Suolaista tarjoilua päärakennuksen Unicafessa

Klo 15–15.30 Savolaisen Osakunnan Laulajat

Klo 15.30–16 Käyttiksen speksin ja Humanistispeksin yhteinen pop-up-speksi (päärakennuksen sisäpiha)

Klo 16–17 Kakkutarjoilua Porthanian Unicafessa

Klo 16–16.30 Wiipurilaisen Osakunnan Laulajat (päärakennuksen sisäpiha)

Klo 16.30–17 SOSSu, Savolaisen Osakunnan Soitannollinen Seura (päärakennuksen sisäpiha)

Klo 17–17.15 Hämäläis-Osakunnan Laulajat (päärakennuksen sisäpiha)

Järjestöt esittäytyvät klo 14-18
Päärakennus: Ainejärjestöt, osakunnat, HYYn valiokunnat, HYY
Porthania: Harrastejärjestöt
Huom! Järjestöjä ja yhteistyökumppaneita myös ulkotiloissa

HYYn piste (päärakennuksen 1 krs.)
HYYn omalla pisteellä jaetaan joka tasatunti klo 14 alkaen 50 kappaletta uutta HYYn haalarimerkkiä!

Pisteellä voi ilmoittaa oman joukkueensa mukaan Fuksiseikkailuun ja osallistua Opiskelijakaupunki-tutkimukseen.

Ensimmäiset 30 Opiskelijakaupunki-tutkimukseen osallistujaa saavat suurta suosiota keränneen ylioppilaslakin 150-vuotista taivalta juhlistavan Pusheen-haalarimerkin.

Lukuvuoden ajakaiset klo 12
Ennen Avajaiskarnevaaleja vietetään lukuvuoden avajaisia yliopiston juhlasalissa. Ohjelmassa rehtorin, pääministerin, EU:n tutkimus-, tiede- ja innovointikomissaarin, HYYn hallituksen puheenjohtajan ja yliopiston henkilökunnan edustajan puheet sekä musiikkia. Avajaisten jälkeen ekumeeninen jumalanpalvelus Tuomiokirkossa tai tunnustukseton tilaisuus Kielikeskuksen juhlasalissa.

Juhlasaliin mahtuu 720 henkilöä, varaa paikkasi: https://www.lyyti.in/lukuvuodenavajaiset