Edustajisto kokoontui 19.4.

24.04.2012

Edustajisto kokoontui 19.4. Vanhan ylioppilastalon Musiikkisalissa vuoden kolmanteen kokoukseensa. Tällä kertaa esityslista oli tavallista lyhyempi, joten edaattorien istumalihakset pääsivät helpolla.

Kokouksessa hyväksyttiin YTHS-terveyspoliittinen linjapaperi, jossa määritellään HYYn suurimmat linjat siihen, miten opiskelijoiden terveysasioita ja Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiötä pitäisi kehittää. Kipakoita puheenvuoroja aiheutti etenkin keskustelu siitä, onko YTHS itsessään eriarvoistava ja pitäisikö sitä siis ollenkaan laajentaa koskemaan myös AMK-opiskelijoita. Edustajisto päätyi kuitenkin siihen, että HYY kannattaa YTHS:n laajentamista. Lisäksi paperissa otettiin kantaa muun muassa jonoihin ja toimipaikkoihin. Tutustu koko linjapaperiin täältä.

Kokouksessa edustajisto vahvisti suuremmitta draamoitta myös vuoden 2011 tilinpäätöksiä ja myönsi vastuuvapauksia.

Seuraavan kerran edari kokoontuu keskiviikkona 30.5., jolloin esityslistalla onkin suuria asioita; HYYlle valitaan uusi pääsihteeri ja edustajisto linjaa omistajastrategiassa tavoitteista, jotka halutaan asettaa ylioppilaskunnan yritystoiminnalle. Seuraa kokousta suorana lähteyksenä osoitteessa http://www.hyy.helsinki.fi/live!