Edustajistovaalien ennakkoäänestys alkoi

31.10.2012

HYYn edustajistovaalien ennakkoäänestys alkoi tänään keskiviikkona kello 11 rauhallisissa tunnelmissa. Ennakkoon voi äänestää viidessä äänestyspisteessä. Ennakkoäänestys jatkuu vielä huomenna torstaina kello 11-17. Varsinaisina vaalipäivinä 6.-7.11. voi äänestää 14 äänestyspisteessä Helsingissä, lahdessa ja Vaasassa. HYY ravintolat tarjoavat kaikille äänestäneille pullakahvit UniCafe-ravintoloissa.
HYYn edustajistovaaleissa valitaan ylioppilaskunnan korkein päättävä elin, edustajisto, jossa on 60 jäsentä. Vaaleissa on ehdolla 622 opiskelijaa. Ehdokkaita on asettanut kymmenen ryhmittymää ja lisäksi yksi ehdokas on ehdolla ilman taustaryhmää.

Ennakkoäänestys 31.10.-1.11. klo 11-17, äänestyspisteet

Keskustakampus, Porthania (Yliopistonkatu 3)
Viikin kampus, Infokeskus (Viikinkaari 11)
Kumpulan kampus, Physicum (Gustaf Hällströmin katu 2a)
Meilahden kampus, Terveystieteiden keskuskirjasto (Haartmaninkatu 4).
Kaisa-talo (Fabianinkatu 30)

Lisää tietoa vaaleista, muun muassa listaus kaikista ehdokkaista ja äänestyspaikoista osoitteessa www.hyy.fi/vaalit
Omaa ehdokasta voi etsiä HYYn vaalikoneesta: www.hyy.fi/vaalikone
Tuoreita uutisia vaaleista voi seurata myös HYYn Facebook-sivulla sekä Facebookin HYYn edarivaalit -sivulla.

Kuvassa: Ennakkoäänestystä Kaisa-talossa.