Edustajistovaalit järjestetään 6.-7.11.!

29.03.2012

HYYn keskusvaalilautakunta päätti eilisessä kokouksessaan, että ylioppilaskunnan seuraavat edustajistovaalit järjestetään 6.-7.11. Ennakkoäänestys järjestetään edellisellä viikolla 31.10.-1.11.. Edustajistovaaleissa valitaan ylioppilaskunnalle sen korkein päätävä elin, 60-henkinen edustajisto. Ehdolle voi asettua kuka tahansa HYYn jäsen.

Keskusvaalilautakunta päätti kokouksessaan myös äänestyspaikkojen sijainnit sekä sen, milloin ehdokasasettelu päättyy, eli ehdokasilmoitus-, vaaliliitto- ja vaalirengaslomakkeet tulee palauttaa (24.9. klo 12 mennessä).

Lisää tietoa vaaleista löytyy HYYn vaalisvuilta, jotka täydentyvät kevään mittaan sitä mukaa kun vaalivalmistelut etenevät. Vaalivalmisteluja voi seurata myös Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/HYYedarivaalit.