Ehdota hyvää opettajaa ja ohjaajaa palkinnon saajaksi!

02.10.2018

Oletko törmännyt säkenöivään luennoitsijaan, omistautuneeseen ohjaajaan tai muuten vain erinomaiseen opettajaan? Ylioppilaskunta palkitsee vuoden 2018 parhaan Helsingin yliopistossa opettavan opettajan, parhaan kansainvälisen opettajan ja parhaan ohjaajan. Lähetä ehdotuksesi suoraan meille!

Me HYYssä haluamme nostaa hyvät opettajat ja ohjaajat esiin! Ehdota mieleesi tulevaa huippuopettajaa tai -ohjaajaa HYYn Hyvä Opettaja – Magister Bonus, Best International Teacher tai Hyvä ohjaaja –palkinnon saajaksi. Palkitun henkilön tulee olla Helsingin yliopiston opetus- tai ohjaustehtävissä. Palkinnon saajaa voi ehdottaa kuka tahansa yliopistoyhteisön jäsen tai järjestö. Ehdotukset palkintojen saajiksi tulee tehdä Lyyti-lomakkeella 14.10.2018 klo 23.59 mennessä.

Magister Bonus -palkinto
HYYn Hyvä opettaja – Magister bonus -palkinto jaetaan joka syksy opettajalle, joka on työssään osoittanut taitoa ja kiinnostusta sekä opettamiseen että opetettaviinsa. Lisätietoa palkinnosta ja sen kriteereistä löydät täältä.

Best International Teacher -palkinto
HYYn Best International Teacher -palkinto jaetaan joka syksy vieraalla kielellä opettavalle opettajalle, joka on työssään osoittanut taitoa ja kiinnostusta sekä opettamiseen että opetettaviinsa. Lisätietoa palkinnosta ja sen kriteereistä löydät täältä.

Hyvä ohjaaja -palkinto
HYYn Hyvä ohjaaja –palkinto on vuonna 2018 perustettu palkinto, joka jaetaan syksyllä ohjaajalle, joka on työssään osoittautunut sitoutumista ja kiinnostumista ohjaamiseen ja ohjattaviinsa. Lisätietoa palkinnosta ja sen kriteereistä löydät täältä.

Lisätiedot: hallituksen jäsen Mathilda Timmer, p. 050 5418903, mathilda.timmer(at)hyy.fi