Elina Nieminen ja Marika Tuominen HYY150-vuosijuhlamestareiksi!

13.06.2018

HYY on valinnut kasvatustieteen opiskelijat Elina Niemisen ja Marika Tuomisen vuoden 2018 vuosijuhlamestareiksi! Tämä vuosi on ainutlaatuinen vuosijuhlamestareillemme, sillä HYY juhlii 150-juhlavuottaan.

Elina on aiemmin toiminut vuosijuhlamestarina niin HYYssä 2016 kuin myös Kopeda ry:n ja Condus ry:n vuosijuhlilla 2014 ja 2013. Lisäksi Elina toimi viime vuonna HYYn hallituksessa vastuualueinaan tapahtumat, järjestöviestintä ja vapaaehtoiset. Tällä hetkellä Elina työskentelee vapaaehtoiskoordinaattorina Ruisrockissa.

Marika on puolestaan toiminut Condus ry:n vuosijuhlamestarina 2015 ja Peduca ry:n puheenjohtajana, taloudenhoitajana sekä fuksi- ja tutorvastaavana 2014-2016. Vahvan järjestötaustan lisäksi Marika on toiminut aktiivisesti HYYn järjestövaliokunnassa ja viestintävastaavana HYAL ry:ssä ja Manta Crew’ssa vuosina 2017-2018. Tällä hetkellä Marika työskentelee projektituottajana Heurekassa.

Molempien uusien vuosijuhlamestareiden vahvuuksiin kuuluu tapahtumatuottaminen, tiimityöskentely, vuorovaikutustaidot sekä viestintä. Elina ja Marika kommentoivat tulevaa tehtävää näin:

”Me halutaan tehdä HYY150-vuosijuhlasta upea ja unohtumaton elämys, joka tuo yhteen koko HYY-yhteisön. Vuosijuhla, joka muistetaan vielä seuraavatkin 150 vuotta. Tämä vuosijuhla on HYY150-juhlavuoden huipentuma, joka kokoaa HYYn jäsenet, alumnit sekä sidosryhmät juhlimaan yhdessä meidän ylioppilaskuntaa. Me halutaan tehdä pöytäjuhla, johon jokainen voi kokea olevansa tervetullut ja jatkot, joissa voi tanssia aamuun asti sekä tietenkin sillis, jossa juhlat jatkuu myös seuraavana päivänä. Juhla joka on opiskelijoiden näköinen ja jossa perinteitä uskalletaan rohkeasti uudistaa. Me halutaan vuosijuhlatiimi, jossa on vapaaehtoisia monesta eri taustasta ja tiedekunnasta. Me ollaan kokeneita vapaaehtoisten innostajia ja johtajia, ja halutaan antaa vuosijuhlatiimin jäsenille mahdollisuus päästä kehittymään tapahtumien järjestämisessä ja tekemään opiskelijayhteisön suurinta juhlaa yhdessä huikealla meiningillä! Tämä juhla on meille mahdollisuus haastaa ja ylittää itsemme ja näyttää mihin me oikeasti pystytään!”

HYY onnittelee vastavalittuja vuosijuhlamestareita! Tehtävässään Elina ja Marika aloittavat heti kesäkuussa. HYYn 150. vuosijuhla ja synttäribilejatkot järjestetään lauantaina 24.11.2018.

Pöytäjuhlan ja yön synttäribileiden liput tulevat myyntiin syksyllä.

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa tulevasta vuosijuhlasta? Liity HYYn vuosijuhlan postituslistalle täällä!

Lisätietoja:

Arttu Lehtinen