ETSINTÄKUULUTUS! HAEMME HUIKEAA KOORDINAATTORIA JÄRJESTÄMÄÄN OPISKELIJATAPAHTUMAA VIIKIN KAMPUKSELLE!

09.06.2016

Millaista opiskelijatapahtumaa juuri sinä haluaisit järjestää Viikissä? Haluatko konfettia, keskusteluja, pallomeren, tanssia vai kenties eläimiä? Oletko taitava järjestäjä ja organisoija? Tunnetko Viikin kampusta ja opiskelijoita? Tule meille koordinoimaan Viikkiin tulevaa suurtapahtumaa!

Tapahtuma järjestetään viikolla 47 ja sen tarkemmasta päivästä sovitaan yhdessä projektikoordinaattorin sekä Viikin opiskelijajärjestöjen kanssa. Koordinaattori voi koota halutessaan itselleen avuksi pienen tiimin. Koordinaattorille maksetaan 500 euron palkkio sekä 15 % provisio kaikista koordinaattorin itse sopimista mahdollisista sponsoreista.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan osoitteeseen hanna.hynynen(at)hyy.fi otsikolla ”Viikkikoordinaattori 2016” viimeistään sunnuntaina 7.8.2016. Mahdolliset haastattelut pidetään viikolla 32.

Lisätietoja:

Hanna Hynynen, asiantuntija-tuottaja (kulttuuri) p. 050 537 2831, hanna.hynynen(a)hyy.fi
Noora Eilola, kulttuurista vastaava hallituksen jäsen p. 050 325 8041, noora.eilola(a)hyy.fi