Frank on opiskelijoiden uusi etupalvelu, Lyyra jää historiaan

20.08.2013

Frank on opiskelijoiden omistama etupalvelu, joka kokoaa yhteen kaikki opiskelijoiden edut. Samalla käyttöön otetaan myös uusi, kaikkien opiskelijoiden yhteinen opiskelijakortti, jonka voi tilata myfrank.fi-sivuston kautta. Kaikki HYYn jäsenet ovat oikeutettuja Frank-palvelun etuihin. Paikallisista ja valtakunnallisista eduista saat lisätietoa myfrank.fi-sivustolta.

Lyyran palvelut päättyvät syyskuun lopussa. Lyyra-kortin omistavien ei kuitenkaan tarvitse vaihtaa korttiaan uuteen, vaan vanha kortti toimii edelleen opiskelijastatuksen todistamisessa, kunhan siinä on lukuvuositarra. Lyyran omistavat voivat myös hankkia erillisen maksutarran, jonka myötä maksaminen onnistuu esimerkiksi UniCafe-ravintoloissa. Maksutarroja jaetaan syksyn aikana, tästä lisätietoa myöhemmin.

www.myfrank.f