Fuksiseikkailu tulee - ilmoittaudu 15.9. mennessä!

12.09.2014

25.9. järjestettävä HYYn Fuksiseikkailu on suurtapahtuma kaikille Helsingin yliopiston uusille opiskelijoille yli oppiaine- tai tiedekuntarajojen. Seikkailussa fuksit kiertävät joukkueina ympäri Helsinkiä opiskelijajärjestöjen, -kerhojen ja -yhteisöjen tiloissa ja tapahtumissa.  Ylioppilaskunnassa tehdään monenlaista ja sen piirissä on satoja järjestöjä. Fuksiseikkailu on huikea mahdollisuus tutustua yhdessä illassa siihen, mitä kaikkea opiskelijayhteisössä tehdäänkään!

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 15.9.! Kerää kasaan fuksikaverisi, fuksiryhmä tai vaikka järjestösi uudet jäsenet ja ilmoittaudu! Koko joukkueen tulee ilmoittautua kerralla ja joukkueessa voi olla mukana myös tuutori tai järjestön fuksivastaava. Voit ilmoittautua myös yksin jokerijoukkueeseen, jolloin järjestäjä muodostaa joukkueen puolestasi.

Lisätietoa Fuksiseikkailusta

Ilmoittautumiseen

Järjestöjen Fuksiseikkailussa pitämiin rasteihin voi tutustua jo ennakolta täällä.