Haaste Reilun kaupan ystäville: tehdään 100 000 reilua tekoa!

10.02.2011

Tiedote 10.2.2011

100 000 reilua tekoa -kampanja lähtee käyntiin ystävänpäivänä 14.2.2011.
Kampanjan aikana Reilun kaupan ystäviä kutsutaan muodostamaan joukkueita ja tekemään Reilu kauppa -aiheisia reiluja tekoja.

Kuukausittain eniten reiluja tekoja tehneet joukkueet palkitaan, ja koko kilpailun voittajaa odottaa runsas kokoelma erilaisia Reilun kaupan tuotteita sekä muita palkintoja. Tule mukaan osoitteessa www.100000reiluatekoa.fi tai www.facebook.com/reilukauppa. Kampanjaan kuuluvia reiluja tekoja voi tehdä aina lokakuun loppuun saakka.

Helsingissä kampanja potkaistaan käyntiin ylioppilasaukion Unicafessa maanantaina 14.2. klo 11-16. Luvassa on reiluja palkintoja ensimmäisille joukkueensa mukaan ilmoittaville sekä hauskojen ystävänpäiväkuvien ottamista.

Tilaisuudessa HYY käynnistää myös oman Reilun kaupan korkeakoulu -kampanjansa. Tule mukaan!